Kawasaki KMX 125
• Strona 1 z 1
Kawasaki KMX 125
Witam
Jestem tu nowy. Mam pytanie, bo mam okazję kupić Kawe kmx125. Silniczek jest suchy czysty i nie mam do niego zastrzeżeń. Tylko nie ma podłączonych świateł, akumulator trzeba dokupić i tylnej lampy też nie ma. Jest na niemieckich papierach. Opłaca się go kupić za 2000zł?
Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi ponieważ jestem tu nowy.
Jestem tu nowy. Mam pytanie, bo mam okazję kupić Kawe kmx125. Silniczek jest suchy czysty i nie mam do niego zastrzeżeń. Tylko nie ma podłączonych świateł, akumulator trzeba dokupić i tylnej lampy też nie ma. Jest na niemieckich papierach. Opłaca się go kupić za 2000zł?
Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi ponieważ jestem tu nowy.
- CharyPL
- Świeżak
Mój tata kupił kmx 200 za 2000zł tylko że z 1988r.
No i do amatorskiej jazdy jest super .Tylko zawieszenie jest baaardzo miękkie. Najczęściej jeździmy na tor motocrossowy do Czech i nawet daję radę. Jeśli kmx 125 nie różni się za bardzo (na pewno trochę słabszy) od kmx 200, to kupuj.
Ps. Z częściami nigdy nie było problemu ostatnio nawet jakaś część spasowała z yz250 :b
Pss. Z awaryjnością to czasem się psuł (raz na dwa miesiące a jęździmy co drugi dzień), ale zwykle to pierdoły za 50 zł (choć może się trochę zebrać pierduł :b) , akumulator można kupić za 50-100-150 zł
Psss. My z częściami nie mamy na razie problemu bo zostały wszystkie części z poprzedniego kmx

Ps. Z częściami nigdy nie było problemu ostatnio nawet jakaś część spasowała z yz250 :b
Pss. Z awaryjnością to czasem się psuł (raz na dwa miesiące a jęździmy co drugi dzień), ale zwykle to pierdoły za 50 zł (choć może się trochę zebrać pierduł :b) , akumulator można kupić za 50-100-150 zł
Psss. My z częściami nie mamy na razie problemu bo zostały wszystkie części z poprzedniego kmx
Ostatnio edytowano 10/11/2009, 13:08 przez MIronKtm, łącznie edytowano 2 razy
Nigdy nie dawaj w nazwie użytkownika marki motory bo motory się zmieniają a nazwa zostaje
- MIronKtm
- Świeżak
cena jest niezłą tyle że to jest kmx. mniej do tego częsci jest. i wygląda okropnie
te nowe wyglądająjak dt z 80 roku
ale skoro jest w dobrym stanie kup zawsze to padnie tłok albo cos a to sie raczej zawsze dostanie.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Silnik ładnie chodzi. Ma blokade na module z tego co wiem a na tłumiku jest zdjęta. Gdzieś jeszcze tam mogą być blokady?
Ten wygląda ładnie, mi sie podoba. Ma tylko kilka braków jak prawy plastik z baku czy zakrywka akumulatora, ale to sie dokupi i będzie dobrze. Łatwo będzie dostać takie plastiki? Drogie mogą być czy nie?
Ten wygląda ładnie, mi sie podoba. Ma tylko kilka braków jak prawy plastik z baku czy zakrywka akumulatora, ale to sie dokupi i będzie dobrze. Łatwo będzie dostać takie plastiki? Drogie mogą być czy nie?
- CharyPL
- Świeżak
o to chodzi że moze byc problem
jeszcze tłok korba klocki sie dopasuje bo często pasuje z innych moto albo sie da dostac pod kmx. a z plastikami cięzej

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Rocznik 97, wiem że nie ma prawej pokrywy na baku ale nie przeszkadza mi to. Bardziej interesuje mnie jakby ktoś miał jakieś części ramy itp bo ma on troche braków.
Brakuje:
- osłony plastikowej akumulatora (znalazłem już na allegro)
- tylnej lapmy wraz ze stelażem ( jak ktoś ma to byłbym wdzięczny za kontakt)
- kierunki ale to można wszędzie kupić
- lusterka tak jak wyżej
- akumulator
- linka prędkościomierza i obrotomierza
i to by chyba było na tyle. I jeszcze kończąć off top byłbym wdzięczny za pomoc
Brakuje:
- osłony plastikowej akumulatora (znalazłem już na allegro)
- tylnej lapmy wraz ze stelażem ( jak ktoś ma to byłbym wdzięczny za kontakt)
- kierunki ale to można wszędzie kupić
- lusterka tak jak wyżej
- akumulator
- linka prędkościomierza i obrotomierza
i to by chyba było na tyle. I jeszcze kończąć off top byłbym wdzięczny za pomoc

- CharyPL
- Świeżak
raczej na forum nikt kmx nie ma
pozostaje szukac na allegro i w innych źródłach

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250