Shark S800
• Strona 1 z 1
Shark S800
Witam wszystkich. Poszukuję kasku w granicach 600~ zł. Przypadł mi do gustu Shark S800. Co możecie powiedzieć o tym kasku? Z czego jest on zrobiony? Jakies wrazenia uzytkownikow? A moze jest jakiś inny, lepszy kask w podobnej cenie?
- globussek
- Świeżak
Re: Shark S800
globussek napisał(a):Witam wszystkich. Poszukuję kasku w granicach 600~ zł. Przypadł mi do gustu Shark S800. Co możecie powiedzieć o tym kasku? Z czego jest on zrobiony? Jakies wrazenia uzytkownikow? A moze jest jakiś inny, lepszy kask w podobnej cenie?
hej, sam szukalem kasku w tej cenie i wybralem wlasnie s800, niegdy w nim nie jezdzilem wiec nie powiem ci jakie sa moje drogowe odczucia ale w necie nigdzie nie znalazlem negatywnych opinii, mam go jednak juz w domu i wykonanie jest ok, wloty powietrza sa stosunkowo duze i latwo sie otwieraja, calosc sprawia wrazenie solidnej, ogolnie bardzo fajny kask, w tescie sharpa na 4/5 gwiazdek, ja swoj na allegro kupilem za 450zl (nowy), czyli w cenie s500, w sklepie jego cena to ok 700-800 w zaleznsci od malowania, na allegro srednio 150zl taniej, polecam ;]
- miszcz215
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości