Zawód
Heh, kiedyś u mnie w pierwszej klasie liceum profilowanym zarządzania informacji na jednym przedmiocie zawodowym nauczyciel wstawiał oceny jednemu gościowi za fragi w CS'ie - na serio, dostał 2
Moim zdaniem w szkole średniej za dużo się nie nauczysz (przynajmniej u mnie
)

Moim zdaniem w szkole średniej za dużo się nie nauczysz (przynajmniej u mnie

-
Frugos - Bywalec
u mnie w technikum mechanicznym cały czas mówią o starych samochodach... pomiarach itp.
O naprawach których dzisiaj prawie nikt nie wykonuje, w dzisiejszych czasach się poprostu wymienia zużytą częsć na nową...
Więcej nauczysz się w zawodówce bo tam jest dużo więcej godzin praktyk i uczysz sie tego co dzisiaj się robi...
Ps. ja na jednej książce z technikum mam poloneza na okładce
O naprawach których dzisiaj prawie nikt nie wykonuje, w dzisiejszych czasach się poprostu wymienia zużytą częsć na nową...
Więcej nauczysz się w zawodówce bo tam jest dużo więcej godzin praktyk i uczysz sie tego co dzisiaj się robi...
Ps. ja na jednej książce z technikum mam poloneza na okładce

limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Raz jeszcze mowie - zaleznie od szkoly.
Nie ma czarnego i bialego ok? Sa lepsze i gorsze uczelnie kazdego poziomu nauczania. Niektore sa swietne, inne fatalne. Trzeba trafic po prostu. Kiedys byly dzwi otwarte, targi edukacyjne, mozliwosc zapoznania sie z rankingami wyposażeniem itp. Teraz jakos temat padl, ciekawe czemu?
Nie ma czarnego i bialego ok? Sa lepsze i gorsze uczelnie kazdego poziomu nauczania. Niektore sa swietne, inne fatalne. Trzeba trafic po prostu. Kiedys byly dzwi otwarte, targi edukacyjne, mozliwosc zapoznania sie z rankingami wyposażeniem itp. Teraz jakos temat padl, ciekawe czemu?
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Maciek, a prawda jest taka że zbyt wiele się w samochodach nie zmieniło przez ostatnie lata, tak że polonez na okładce to jeszcze nie jest tak źle ; )
zmieniły się praktycznie tylko sposoby zasilania i dodali troche czujników i elektroniki do EOBD i tyle.
zmieniły się praktycznie tylko sposoby zasilania i dodali troche czujników i elektroniki do EOBD i tyle.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
gelo007 napisał(a):Ten kraj nie potrzebuje teraz techników. To co powinien robić technik robią ludzie po wyższej szkole gotowania na gazie. Smutne, że tak fajny typ szkoły sprowadzono mentalnie do poziomu zawodówki. Niestety - obecnie technikum to szit nad szity i to nie dlatego, że jest niski poziom, a dlatego, że nie ma pieniędzy na prawdziwe praktyczne zajęcia. Liczenie reaktancji indukcyjnej na laborkach może i było ciekawe ale 20 lat temu. A teraz wychodzi taki jeden z drugim po technikum inf., ale zapytaj go o OSI, albo Active Directory to robi oczy... technikum powinno uczyć praktyki, a nie dawno przestarzałej teorii.
;d zgodze siÄ™ z kolegÄ… ;d
ostatnio miałem okazję przejśc się po klasach wszelakich i zobaczyc kto co robi na lekcji;d
jedni nauczyciele coś tam robią, inni klasówki sprawdzają, inni czytają gazetki z ciuchami tzn babka od angola;d chłopaki na informatykach pykają w csa, zwiedzają google lub przeglądają pulpit
a na niektórych lekcjach było tak że sam nie wiedziałem co tam się dzieje??
czy oni śpią czy są obecni tylko ciałem
i to był prawie wszystko technika tak więc się pytam was koledzy co się robi w technikum??
i 2gie pytanie na co komu chemia,historia,biologia,geografia w technikum??
do czego jest ona potrzebna?? zamiast skupic się na zawodowych i maturalnych przedmiotach trzeba zawracac sobie dyńke zbędnymi pierdołami
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości