problem z ładowaniem w ?KTM 525 ECX z 2006 r.
• Strona 1 z 1
problem z ładowaniem w ?KTM 525 ECX z 2006 r.
witam mam takie pytanie czy miał już ktoś z was problem z ładowaniem w ktm 525 exc nie mam ładowania i nie wiem co mam wymienić lub co i jak sprawdzić co jest nie tak za jakiekolwiek wskazówki pomoc i doradzenie z góry dzięki i pozdrawiam
Tylko off road:)
pozdro dla wszystkich;)
pozdro dla wszystkich;)
- Ravmx
- Świeżak
Jesli jestem calkiem zielony to zaczynasz od szukanie w necie czym spowodowane jest ze moto nie ma ladowania i tak z grubsza gdzie co jest w moto,troche teorii.
Nastepnie bierzesz miernik i sprawdzasz ladowanie,Daj znac jakie bede wartosci
Nastepnie bierzesz miernik i sprawdzasz ladowanie,Daj znac jakie bede wartosci
-
macs - Bywalec
akumulator jest nówka wiec będę szukał wszystkiego pokolei cała instalacje przeglądnę czy czasem nie jest gdzieś kabel przełamany, przetarty itp. dam znać co i ja jeśli do tego dojdę
ps a co chodzi t w tym modelu jest regulator napięcia i cena jego jest 252zł u Krywulta najgorzej jak poszły cewki kosz całości oryginału z ktm to 1250 zł ale na allegro gość miał z 999zł
ps a co chodzi t w tym modelu jest regulator napięcia i cena jego jest 252zł u Krywulta najgorzej jak poszły cewki kosz całości oryginału z ktm to 1250 zł ale na allegro gość miał z 999zł

Tylko off road:)
pozdro dla wszystkich;)
pozdro dla wszystkich;)
- Ravmx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości