To My Polacy.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
Paczusiu z czekoladka ale skad ja mam miec pewnosc, ze to wlasnie POLSKA flaga? Wszystkie wymienione sa identyczne, wiec...
Ale skoro nie przewidujesz innych mozliwosci, byc moze nie wiedzac, ze sa (:P heh joke), to odpowiem Ci na Twoje konkretne pytanie: podeszlabym do gnoja i zapytala, czy ma jakis problem z tozsamoscia. Jesli odpowiedzialby mi w jezyku polskim, to zapewne pod wplywem gniewu posunelabym mu jakis opr. Ostatnio nie panuje nad reakcjami, wiec moze i by dostal szybkiego pod brode <lol>

Ale skoro nie przewidujesz innych mozliwosci, byc moze nie wiedzac, ze sa (:P heh joke), to odpowiem Ci na Twoje konkretne pytanie: podeszlabym do gnoja i zapytala, czy ma jakis problem z tozsamoscia. Jesli odpowiedzialby mi w jezyku polskim, to zapewne pod wplywem gniewu posunelabym mu jakis opr. Ostatnio nie panuje nad reakcjami, wiec moze i by dostal szybkiego pod brode <lol>
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
Deadmau5 napisał(a):CzesterTX napisał(a):Normalnie strach się bać...
Nigdy nie wiadomo z kim mamy doczynienie w sieci.Czasami przypakowana klata i przypakowani ziomale nie beda w stanie nas uchronic.Zreszta zawsze znajdzie sie wiekszy kozak od kozaka, chociaz na fedora nie ma mocnych...Wiesz Czester, ja nie widzialem jego podpisu, napisalem z lekkim oburzeniem ze wzgledu na ta wlasnie jego wypowiedz i twoja oodpowiedz
Fedor Emilianenko

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
gelo007 napisał(a):CalibraHunter napisał(a):Nie pozbyl sie. Zydzi sa jak baktrie, rozprzestrzeniaja sie piramidalnie. Ale dobrze mu szlo... Szkoda tylko, ze Polakow tez na mydlo przerobil.
Ty tak na serio?
pewnie sobie tylko żartował
- mariusz_777
- Świeżak
wujuwawa napisał(a):Ja jestem typowym Polakiem, chodze narzekam na wszystko i wszystkich, wqrwiam sie na wszystko/wszystkich dookoła i uwazam ze wszyscy polacy oprócz mnie są cwaniakami/dorobasami i debilamiale jak by ktoś flage przy mnie spalił to bym sie wqrwił i nasrał mu na klate! ot takie podejscie
popłakałem się ze śmiechu

Innocence proves nothing...
- valhalla
- Świeżak
mariusz_777 napisał(a):gelo007 napisał(a):CalibraHunter napisał(a):Nie pozbyl sie. Zydzi sa jak baktrie, rozprzestrzeniaja sie piramidalnie. Ale dobrze mu szlo... Szkoda tylko, ze Polakow tez na mydlo przerobil.
Ty tak na serio?
pewnie sobie tylko żartował
W sumie przeciez dobrze prawi wiec w czym rzecz?
PS:Pewnie bardziej pasowalo by napisac "żartowała" xD
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
w 2012 bedzie koniec swiata . Radze sie wam przygotowac . Kupic zapasy prowiantu i wody , przygotowac bron i amunicje . Nie bedzie do smiechu wtedy . Wojna , terror , gwalty , grabieze
Szczęśliwy posiadacz R1
Na głupie posty oszołomów nie odpisuje
Na głupie posty oszołomów nie odpisuje
-
szaleniec81 - Świeżak
On tylko przeczytał ostatnie wydanie wprost 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
-