[Aktualności] Motocykliści blokujący A4 pozwani do...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocykliści blokujący A4 pozwani do...
Dyskusja na temat: MotocykliÅ›ci blokujÄ…cy A4 pozwani do sÄ…du – majÄ… wsparcie prawne
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MotocykliÅ›ci blokujÄ…cy A4 pozwani do sÄ…du – majÄ… wsparcie prawne
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MotocykliÅ›ci blokujÄ…cy A4 pozwani do sÄ…du – majÄ… wsparcie prawne
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
a p. Arek jaz zwykle musi się wybić czyimś kosztem. a potem będzie rozsyłał żałosne maile że mu Ci motocykliści nie zapłacili...<br><hr>Arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brak słów... komentarz nic nie wnoszący a do tego atakujący kogoś za free... Zalecam mocną kawę w południe następnym razem wypić, dobra na frustracje... ponoć... i na ciśnienie. Sprawia, że krew szybciej krąży więc bardziej dotlenia organy odpowiedzialne za myślenie. Przepraszam jeśli Cię uraziłem ale pomyśl następnym razem.<br><hr>bastek00Komentatorzy napisał(a):a p. Arek jaz zwykle musi się wybić czyimś kosztem. a potem będzie rozsyłał żałosne maile że mu Ci motocykliści nie zapłacili...<br><hr>Arek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Słabo się kolega orientuje. Dostajesz maile, czytasz na forach wypociny p. Kwietnia, który tworzy ich po kilka w miesiącu? Jak to ktoś mu obiecał wpłatę na fundację i nie dotrzymał słowa, jak to tej danej osobie on więcej nie pomoże itp? Więc teraz działa pod publiczkę pisząc że "oferuje pomoc prawną" a za miesiąc na tych samych ludzi będzie psy wieszał ze obiecali mu "dobrowolną" wpłatę i się nie wywiązali...<br><hr>ArekKomentatorzy napisał(a):a p. Arek jaz zwykle musi się wybić czyimś kosztem. a potem będzie rozsyłał żałosne maile że mu Ci motocykliści nie zapłacili...<br><hr>Arek<br>Komentatorzy napisał(a):Brak słów... komentarz nic nie wnoszący a do tego atakujący kogoś za free... Zalecam mocną kawę w południe następnym razem wypić, dobra na frustracje... ponoć... i na ciśnienie. Sprawia, że krew szybciej krąży więc bardziej dotlenia organy odpowiedzialne za myślenie. Przepraszam jeśli Cię uraziłem ale pomyśl następnym razem.<br><hr>bastek00<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To chyba można załączyć link do tych jego wypocin. Wtedy komentarz byłby umotywowany. Ja nigdzie na razie nie trafiłem na to co opisujesz. Stąd moja opinia. Pozdrawiam.<br><hr>bastek00Komentatorzy napisał(a):a p. Arek jaz zwykle musi się wybić czyimś kosztem. a potem będzie rozsyłał żałosne maile że mu Ci motocykliści nie zapłacili...<br><hr>Arek<br>Komentatorzy napisał(a):Brak słów... komentarz nic nie wnoszący a do tego atakujący kogoś za free... Zalecam mocną kawę w południe następnym razem wypić, dobra na frustracje... ponoć... i na ciśnienie. Sprawia, że krew szybciej krąży więc bardziej dotlenia organy odpowiedzialne za myślenie. Przepraszam jeśli Cię uraziłem ale pomyśl następnym razem.<br><hr>bastek00<br>Komentatorzy napisał(a):Słabo się kolega orientuje. Dostajesz maile, czytasz na forach wypociny p. Kwietnia, który tworzy ich po kilka w miesiącu? Jak to ktoś mu obiecał wpłatę na fundację i nie dotrzymał słowa, jak to tej danej osobie on więcej nie pomoże itp? Więc teraz działa pod publiczkę pisząc że "oferuje pomoc prawną" a za miesiąc na tych samych ludzi będzie psy wieszał ze obiecali mu "dobrowolną" wpłatę i się nie wywiązali...<br><hr>Arek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wystarczy wpisać na google. Ja jestem po padzie HDD i 5 lat maili poszło wpis**. Dwie rzeczy które tak na szybko pamiętam to ich walka z Allegro:Komentatorzy napisał(a):a p. Arek jaz zwykle musi się wybić czyimś kosztem. a potem będzie rozsyłał żałosne maile że mu Ci motocykliści nie zapłacili...<br><hr>Arek<br>Komentatorzy napisał(a):Brak słów... komentarz nic nie wnoszący a do tego atakujący kogoś za free... Zalecam mocną kawę w południe następnym razem wypić, dobra na frustracje... ponoć... i na ciśnienie. Sprawia, że krew szybciej krąży więc bardziej dotlenia organy odpowiedzialne za myślenie. Przepraszam jeśli Cię uraziłem ale pomyśl następnym razem.<br><hr>bastek00<br>Komentatorzy napisał(a):Słabo się kolega orientuje. Dostajesz maile, czytasz na forach wypociny p. Kwietnia, który tworzy ich po kilka w miesiącu? Jak to ktoś mu obiecał wpłatę na fundację i nie dotrzymał słowa, jak to tej danej osobie on więcej nie pomoże itp? Więc teraz działa pod publiczkę pisząc że "oferuje pomoc prawną" a za miesiąc na tych samych ludzi będzie psy wieszał ze obiecali mu "dobrowolną" wpłatę i się nie wywiązali...<br><hr>Arek<br>Komentatorzy napisał(a):To chyba można załączyć link do tych jego wypocin. Wtedy komentarz byłby umotywowany. Ja nigdzie na razie nie trafiłem na to co opisujesz. Stąd moja opinia. Pozdrawiam.<br><hr>bastek00<br>
<a href="http://www.polishbikers.com/forum/hydepark/2622-takie-rzeczy-tylko-w-pl.html" target="blank" class="link">http://www.polishbikers.com/forum/hydepark/2622-takie-rzeczy-tylko-w-pl.html</a>
oraz sprawa z Voyager
<a href="http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=111353&hl=duae+rotae" target="blank" class="link">http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=111353&hl=duae+rotae</a>
<br><hr>Arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bramki wlotowe i wylotowe na autostradzie tez utrudniaja i blokuja ruch i tez przez to stwarzaja zagrozenie.I co?<br><hr>Adam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykliście macie rację. Nie bójcie się. PRD odnosi się do ruchu na drogach, a nie stania przy bramkach i płacenia. Nie ma w Polsce żadnego prawa, które zakazywałoby płacić 1 groszówkami. Firma się po prostu ośmiesza, a jej adwokacie chyba nie wiedzą o co chodzi. Żaden prokurator, anie sędzia normalnie myślący nie podejmie się prowadzenia sprawy bo też by się ośmieszył.<br><hr>Dyzma
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
1) A czy wszystkie bramki były otwarte?
Jeżeli nie, to Stalexport nie podjął działań mających na celu usprawnienie ruchu.
2) Ciekawym który sąd uzna płacenie "prawnym środkiem płatniczym" za nielegalne?<br><hr>qmell
Jeżeli nie, to Stalexport nie podjął działań mających na celu usprawnienie ruchu.
2) Ciekawym który sąd uzna płacenie "prawnym środkiem płatniczym" za nielegalne?<br><hr>qmell
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
1) Czy wszystkie bramki były otwarte?
Jeżeli nie to Stalexport nie podjął działań mających na celu usprawnienie ruchu.
2) Ciekawym który sąd uzna płacenie "prawnym środkiem płatniczym" za bezprawne? <br><hr>qmell
Jeżeli nie to Stalexport nie podjął działań mających na celu usprawnienie ruchu.
2) Ciekawym który sąd uzna płacenie "prawnym środkiem płatniczym" za bezprawne? <br><hr>qmell
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego?<br><hr>zanintrygowanyKomentatorzy napisał(a):Na tą fundacje radzę uważać !!!
<br><hr>Van Helsing<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości