mam pytanie
• Strona 1 z 1
mam pytanie
witam jestem tu nowy i posiadam yamahe R6 i chciałem się zapytać bo mam problem z 2 i6 nie wyskakują tylko zgrzytają i czy idzie naprawić tryby albo czy pasuje skrzynia z 2002 roku i jak ktoś to robił to jaka jest tego cena
- glajdak
- Świeżak
Cierpliwosci Kolego
Napisales posta 30 min temu. Pouz sie spac, rozluznij a moze jutro pod wieczor bedziesz miał komplet odpowiedzi. JA niestety nie poradze Ci z tym czy pasuje od 2002 czy nie. Ale mogę Ci powiedzieć, ze najprawdopodobniej trybiky masz wyjechane
)

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Haha
Daleś tytuł nie związany z tematem, połowie ludzi nie chce cię zaglądać bo nie wiadomo o co chodzi.
Poza tym zadałeś pytanie i po pół godziny płaczesz że nie ma odpowiedzi. Spokoju troche, będziesz cierpliwy to może ktoś odpowie,
Poza tym przeszukaj najpierw forum zanim zadasz pytamie, może coś Ci pomoże:
viewtopic.php?t=28222&highlight=yamaha
Wybacz, ale więcej mi się nie chciało szukać.
Daleś tytuł nie związany z tematem, połowie ludzi nie chce cię zaglądać bo nie wiadomo o co chodzi.
Poza tym zadałeś pytanie i po pół godziny płaczesz że nie ma odpowiedzi. Spokoju troche, będziesz cierpliwy to może ktoś odpowie,
Poza tym przeszukaj najpierw forum zanim zadasz pytamie, może coś Ci pomoże:
viewtopic.php?t=28222&highlight=yamaha
Wybacz, ale więcej mi się nie chciało szukać.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Przeczytaj regulamin i siÄ™ do niego zastosuj bo poleci warn.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Każdy dobry serwis to naprawi, części tylko nowe oryginał Yamaha (niestety zamienników nie ma).
Naprawa prawdopodobnie 2000PLN - nawet niektórzy się śmieją dwójka za dwójkę.
Najpierw trzeba oddać do dobrego mechanika, jazda testowa i sprawdzenie objawów, następnie wyjęcie silnika rozłożenie i weryfikacja oraz zamówienie części, można dowolne elementy z parts manuala zamówić, złożenie jazda testowa i gotowe.
P.S. Co chwila jest temat 2-ka w R6
P.S. 2. nie polecam bawić się w zakup używanej skrzyni lub używanych części do skrzyni.
Zależy który rocznik R6 masz, po za tym kupując w Yamaha kupujesz nowe poprawione elementy.
Naprawa prawdopodobnie 2000PLN - nawet niektórzy się śmieją dwójka za dwójkę.
Najpierw trzeba oddać do dobrego mechanika, jazda testowa i sprawdzenie objawów, następnie wyjęcie silnika rozłożenie i weryfikacja oraz zamówienie części, można dowolne elementy z parts manuala zamówić, złożenie jazda testowa i gotowe.
P.S. Co chwila jest temat 2-ka w R6

P.S. 2. nie polecam bawić się w zakup używanej skrzyni lub używanych części do skrzyni.
Zależy który rocznik R6 masz, po za tym kupując w Yamaha kupujesz nowe poprawione elementy.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości