Powyzywajmy sie troche :D [+18]
no, dajcie nam te radoche, niech ktos zaraportuje posta 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
\
czołem niemoty, eee ty łysy, czemu obrażasz tego prendzla konia ? jest jaki jest, nie za bystry, nie za ładny ale jest, wku**a nas ale chociaz umi temat załozyc, a tobie sie mózg zlansował od słońca, pasowało by kudełki zapuścić co nie??.... wybacznie ze nie postąpiłem zgodnie z waszymi pojeb****i zasadam:D:D
tępy bo tępy ale jest w przeciwieństwie do ciebie
Bystry napisał(a):następny idiotyczny temat Konia do nabijania postów ...
czołem niemoty, eee ty łysy, czemu obrażasz tego prendzla konia ? jest jaki jest, nie za bystry, nie za ładny ale jest, wku**a nas ale chociaz umi temat załozyc, a tobie sie mózg zlansował od słońca, pasowało by kudełki zapuścić co nie??.... wybacznie ze nie postąpiłem zgodnie z waszymi pojeb****i zasadam:D:D

ms407 napisał(a):kłóćcie się bardziej efektownie wy tempe chvje kałem po mordach brehtane
tępy bo tępy ale jest w przeciwieństwie do ciebie

-
laser - Bywalec
-
andrzej551 - Bywalec
Mordy szmaty.
Pies srał na wasze siostry.
hahaha ale widze temacik sie rozwinÄ…Å‚ xd
spoczko spoczko
Pies srał na wasze siostry.

hahaha ale widze temacik sie rozwinÄ…Å‚ xd
spoczko spoczko
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
andrzej551 - Bywalec
iro.. iro.... a może raczej wybryku narury ?? ok ze jesteś troche inny to już wiemy wiec nie bede zie za bardzo rozpisywał ,jak to mówią są krzesła i parapety ale zeby klamki były??
ić dziecko do lekcji wypij manienke i spier***j spac a nie spuszczec nie na forum o którym nie masz pojęcia
bajo ciołku

ić dziecko do lekcji wypij manienke i spier***j spac a nie spuszczec nie na forum o którym nie masz pojęcia
bajo ciołku

-
laser - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości