Zobacz wÄ…tek - Sprawdzenie historii po VIN- Audi A4 B6
NAS Analytics TAG

Sprawdzenie historii po VIN- Audi A4 B6

O wszystkim
_________

Sprawdzenie historii po VIN- Audi A4 B6

Postprzez limak14 » 19/10/2009, 17:03

Witam was
Mam pytanie czy ma ktos możliwość sprawdzenia mi historii serwisowej do ww modelu Audi, bo ostatnio zakupiłem takowy i mam fakturki od 79tys.km. a chciałem wiedzieć co było robione wcześniej i czy ten przebieg jest wogóle autentyczny.
Jak ktoś bedzie mógł mi pomóc to podeślę VIN na PW.
Bradzo proszÄ™ o pomoc.

W serwisie dowiadywałem sie to takie sprawdzenie tj. wydrukowanie 3 kartek kosztuje 80zł :shock:

Pomóżcie koledze w potrzebie :D
PZDR
limak14
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gumis » 19/10/2009, 17:15

spoko, spoko. bedzie za browara.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dambandit » 19/10/2009, 17:28

Ja tez mam kumpla w Serwisie VW jednak nie gadałem z nim chyba rok nie wiem czy jeszcze pracuje . Gumis słyszałem ze lelek otwarł nowe porsche w Katowicach . Bo centrala sie pluje że opole to dziura by sprzedawać w nim porsche .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gumis » 19/10/2009, 17:35

A no jest, jest, juz dziala pomimo, ze wokolo jeszcze trawy nie zasadzili :D salon jest przy A4 z Chorzowa na Katowice, 5 min. odemnie. Stoja wszystkie fury jakie bys tylko chcial. Jest na co popatrzec. + jest to, ze mozna sobie wjechac pod salon od tak a nie jak w Poznaniu, gdzie najpierw sie dzwoni bo na bramie chodzi ochrona z karabinami i jak wjezdzasz to czujesz sie jakbys wchodzil do Alcatraz. Ale ogolnie nie bylo o nim glosno w okolicy. Chodzily tylko jakies sluchy, itp. Jak sie budowalo to widac bylo, ze zajebisty oszklony budynek, ale nie bylo napisu do momentu jak pierwsze fury nie wjechaly.

Chcialem sie przeniesc do tego salonu, ale ekipe mial zebrana na dlugo przed otwarciem.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê