Problem z kaskiem - gdzie go schować?
• Strona 1 z 1
Problem z kaskiem - gdzie go schować?
Witam,
Chciałbym zakupić motocykl sportowo-turystyczny ze schowkiem albo jakimś innym patentem który uwolniłby mnie od konieczności noszenia ze sobą kasku. Czy ktoś może doradzić jakiś system, przeróbkę?
Tylko niech nikt mi nie radzi żeby zostawiać kask zawieszony na kierownicy
Chciałbym zakupić motocykl sportowo-turystyczny ze schowkiem albo jakimś innym patentem który uwolniłby mnie od konieczności noszenia ze sobą kasku. Czy ktoś może doradzić jakiś system, przeróbkę?
Tylko niech nikt mi nie radzi żeby zostawiać kask zawieszony na kierownicy

- Doberman
- Świeżak
Jedynym rozwiÄ…zaniem jest kufer. Albo kask pod pachÄ™...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Aprilia Mana (otwórz link). To moto ma zbiornik paliwa pod siodłem, a w atrapie tradycyjnego zbiornika masz schowek w którym możesz schować kask. W Polsce oferowana jest tylko w wersji naked, ale produkowana też jest z górną owiewką w wersji turystycznej, któą musiałbyś sobie sprowadzić zza granicy. Ma też automatyczną skrzynię biegów
można zmieniać biegi klasycznie, nogą, lub przyciskami na kierownicy, lub włączyć pełen automat.

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Szaleniec Shocked W życiu bym na helmet holderach u nas kasku nie zostawił
Dlaczego? Ja nie raz zostawiłem i nic się jeszcze nie stało. Chociaż zostawiam kask/kaski w ten sposób, maksymalnie na 2 godziny, ale chyba właśnie o to autorowi tematu chodziło.
Co się może stać to jedynie ktoś złośliwy może kask zniszczyć. Tylko jeżeli znajdzie się ktoś taki, to nawet jak nie zostawisz kasku, to zajmie się moto:)
- żółf
- Świeżak
Wsadzić na plecak można. Ja bym kasku nie zostawił bo dużo chodzi po ulicach debili... Skoro ludzie potrafią rozwalić wiatę przystanku, na którym z rana czekają na autobus, to co dopiero z kaskiem pozostawionym samopas...
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości