biegi (ltz 400)
• Strona 1 z 1
biegi (ltz 400)
Mam pytanie dotyczący skrzyni manualnej. A więc tak : 1 jest na dół a reszta do góry? przechodząc z 1 na 2 przechodze przez luz (czyli musze dwa razy wbic w góre?), noi najwazniejsze to jak się startuje z 1 to puszcza się sprzegło powoli i jak quad załapuje to gaz (tak jest w autach) czy w trakcie puszczania sprzęgła dodaje się lekko gazu?
Z góry dzięki
Pozdro
Z góry dzięki
Pozdro

- maciek805
- Świeżak
a moze tak wsiÄ…dzesz przejedziesz sie i skupisz sie na chwile na biegach ? czy mu mamy to zrobic za ciebie ?
ps czy ten internet wyłącza ludzkie myślenie czy co ? może nie długo zaczniemy za was na winklach jeździć ?
ps czy ten internet wyłącza ludzkie myślenie czy co ? może nie długo zaczniemy za was na winklach jeździć ?
-
laser - Bywalec
nie wiem jak ty ale ja w samochodzie w trakcie popuszczania sprzegla od razu dodaje gazu. nogi idza na przemian inaczej zaczyna mi sie dlawic. jakis masz dziwny sposob jazdy samochodem.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość