Kawasaki zx6r Ninja - problem, świece?
• Strona 1 z 1
Kawasaki zx6r Ninja - problem, świece?
Cześć, jestem tu nowy, wiec jesli robie cos nie tak odrazu pisac, mam pytanie, moja kawa cos nie odpala jest po wypadku i stala na parkingu policyjnym przez 2 miechy, akusia ladowalem juz 2 razy, nawet po podpieciu na kable do znajomego auta nie chciala odpalić, mysle ze moze swiece zaplonowe moga byc zabrudzone, tylko jak sie do nich dostac, zdiolem juz bak i filtr powietrza i widze przewody wysokiego napiecia idace do swiec, ale po wyjeciu fajki (taka dluga czarna:P) jest gleboki otwor i tam chyba sa umieszczone te swiece? tylko jak sie tam dostac? musze wszystko rozbierac cala glowice, i pokrywe rozrzadu? jakby ktos kto ma pojecie o tym moglby cos pomoc bylo by naprawde milo.
motocykl kawasaki ninja zx6r z 96roq.
pozdrawiam rafall.
motocykl kawasaki ninja zx6r z 96roq.
pozdrawiam rafall.
- kar666
- Świeżak
nie musisz
klucz do swiec.... i siegnie.... ja uzywam takiego z gumka w srodku - jak wcisne go na swiece to po odkreceniu siedzi ona w kluczu wiec nie ma problemu...... no chyba ze w zx6r jest inaczej niz w mojej maszynce..ale nie sadze........
pozdro
klucz do swiec.... i siegnie.... ja uzywam takiego z gumka w srodku - jak wcisne go na swiece to po odkreceniu siedzi ona w kluczu wiec nie ma problemu...... no chyba ze w zx6r jest inaczej niz w mojej maszynce..ale nie sadze........
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
wymieniales swiece w swojej kawie zx6 (zx600g1) z 1998r w tym sezonie, zadnej filozofii nie ma tylko troche cierpliwosci jest potrzebne.
jak juz doszedlem do fajki to ja zdejmnij i wloz klucz do swiec, ja pozyczylem od znajomego z jego warsztatu, taki z gomka. i odkrecasz ale delikatnie nic na sile.
jak cos wiecej to mozesz pisac na PW
pzodrawiam
jak juz doszedlem do fajki to ja zdejmnij i wloz klucz do swiec, ja pozyczylem od znajomego z jego warsztatu, taki z gomka. i odkrecasz ale delikatnie nic na sile.
jak cos wiecej to mozesz pisac na PW
pzodrawiam
-
sopel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości