Województwo Śląskie
• Strona 1 z 1
Województwo Śląskie
Jesli sa jakies imprezki w tym województwie to piszcie 

- aga.s18
- Świeżak
Ja z kolei z innÄ… inicjatywÄ… ;p
skoro nie ma zlotów i imprez jak na razie to może znajdą się chętni to wspólnej jazdy??
jak coÅ› jestem z Zabrza i czekam na jakieÅ› propozycje ludzisk z okolicy ;]
pozdro
skoro nie ma zlotów i imprez jak na razie to może znajdą się chętni to wspólnej jazdy??
jak coÅ› jestem z Zabrza i czekam na jakieÅ› propozycje ludzisk z okolicy ;]
pozdro
Pasja (otwórz link)
Tutaj chodzi o pasjÄ™
Tutaj chodzi o siłę
Tutaj chodzi o moc
ToSąTeAkcjeKtóreTylkoPrzezChwilę
PrzynosząPrawdziweZło
SkutkiPasji (otwórz link)
Tutaj chodzi o pasjÄ™
Tutaj chodzi o siłę
Tutaj chodzi o moc
ToSąTeAkcjeKtóreTylkoPrzezChwilę
PrzynosząPrawdziweZło
SkutkiPasji (otwórz link)
- mer1lyn
- Świeżak
Mam nadzieje, ze uda mi sie wybrac do Czestochowy, juz wyczekuje kwietnia:) ktos wie moze jak wyglada to otwarcie sezonu na Jasnej Górze? jakas parada, czy tylko msza św.? moze jakies inne typowo zlotowe atrakcje? Jak ktos był moze rok temu i by sie podzielil informacjami to z gory dzieki i do zobaczenia:)
FZS 600 Fazer , rok 2002.
-
lysy_adas - Świeżak
ojj no jest parada i to jaka
rok temu wszyscy zjechalismy sie na starym rynku i czekalismy na parade, która jechala od górki przeprosnej(tak sie nazywa) bo tam duza czesc motocykli tez sie spotyka i z tamtad ruszaja w strone jasnej góry. Policja eskortuje, a na początku jada różne sztandary klubów motocyklowych itd.. reszta motocyklistów dolacza sie po drodze no i z predkoscia 5-10km/h przez całe aleje ruszamy w kierunku JG. Rok temu było tyle ludzi ,że wjechac pod sam ołtarz to było wyzwaniem. A potem po paradzie zaczyna sie msza. Jak dobrze pamietam rok temu w sobote ,w przed dzien rozpoczecie sezonu były pokazy organizowane przez ścigacz.pl i ratowników medycznych jak skutecznie przeprowadzic pierwsza pomoc , konkurs na najładniejszy motocykl i jeszcze różne konkurencje, ale to odbywało sie w Parku Lisiniec.Byla mozliowsc rozbicia namiotu i przekimania do niedzieli na msze i parade;) Soryy za dlugosc ale chciałem `lysy_adas` pytał to odpowiedziałem =p Rok temu podobno było nas najwięcej, więc POBIJMY ten rekord w tym roku
:D

Yamaha Aerox - > Aprilia RS 125 -> Yamaha R6 RJ05 

- piotrek19
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość