Którą kurtkę kupić
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Którą kurtkę kupić

Czy jest to towar w miare dobry, czy sobie odpuścić ?
Ostatnio edytowano 13/10/2009, 20:11 przez Drifte, łącznie edytowano 1 raz
- Drifte
- Świeżak
staranny produkt kolega użytkuje ją od początku tego sezonu i jest naprawde z niej zadowolony wiec polecam
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
http://moto.allegro.pl/item766219602_ku ... rdura.html
Repsol, czy czarna ? Która kurtka jest lepsza ?
Repsol, czy czarna ? Która kurtka jest lepsza ?
- Drifte
- Świeżak
Cena tej kurtki mówi sama za siebie.
Ja bym się w to nie pchał tylko odłozył kase (bo sezon i tak się kończy) i kupił np. Modekę.
Ja bym się w to nie pchał tylko odłozył kase (bo sezon i tak się kończy) i kupił np. Modekę.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Ta 3-cia
jedna wyglada jak produkt skóro podobny, a druga to szajs.
szkoda byłoby mi kasy, ale jak już bym miał inwestować to chyba w 2-gą. Nie jest chyba szyta z aż takiej ceraty jak "Repsol"

jedna wyglada jak produkt skóro podobny, a druga to szajs.
szkoda byłoby mi kasy, ale jak już bym miał inwestować to chyba w 2-gą. Nie jest chyba szyta z aż takiej ceraty jak "Repsol"
-
Drifte napisał(a):Pytanie jest proste: która z tych dwóch jest lepsza.
żadna

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
No to logiczne, że robale będą łatwiej się zmywały ze skóry no i skóra będzie bardziej wodo i wiatroszczelna (pod warunkiem, że to jest skóra).
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Drifte napisał(a): Motyw wypadku mnie kompletnie nie interesuje.
To nikogo nie interesuje, ale kazdy się zabezpiecza jak może.
Dla mnie temat zakończony
-
Moze mi sie zdaje ale to jest kurtka alpeinstara ta ze zdjeciach. Na ramionach ma znaczki.
AGV(kaski) czy Repsol(oleje) nie zajmuje siÄ™ produkcja kurtek..."? To tak jakby patrzec ze Honda z malowanie Repsol ;p byla przez ta firme wyprodukowana.
To tylko taki wzór, na barkach jest znaczek alpain... zreszta z zdjecia nie poznasz czy to podrobka z kiepskiego materialu czy oryginal. Ja bym sprawdzil jakos protektorow.
AGV(kaski) czy Repsol(oleje) nie zajmuje siÄ™ produkcja kurtek..."? To tak jakby patrzec ze Honda z malowanie Repsol ;p byla przez ta firme wyprodukowana.
To tylko taki wzór, na barkach jest znaczek alpain... zreszta z zdjecia nie poznasz czy to podrobka z kiepskiego materialu czy oryginal. Ja bym sprawdzil jakos protektorow.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Drifte napisał(a):Ja się nie pytam, która mi pomoże przy wypadku, tylko z której sie będzie łatwiej zmywać muchy, będzie bardziej wiatro i wodoszczelna itp. Motyw wypadku mnie kompletnie nie interesuje.
bez roznicy.. ta czy ta jest sebie warta...bierz jaka ci sie bardzej podoba.. bo ludzie z forum wypowiedzieli sie na ten temat.. nie pomogli przykro nam.. ale mamy inne priorytety niz ty.. a z kolega, userem kosta nie nalezy sie kucic w tematyce ubioru bo wierz mi on wie o "co ka man"..
co do przemakania.. to kurtka tekstylna jest lepszym rozwiazaniem.. skory nie powinno sie narazać na dzialanie wody zbytnio.. i po to sie kupuje "kondomki" hehe..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem co chcecie od tej kurtki tekstylnej. Miałem z nią styczność, przyjrzałem sie jej dobrze, wszystko ładnie pozszywane. Protektory na barkach, łokciach i chyba plecach. Kurtka na pewno za 300 zł jest bardzo dobra.
-
Snykee - Świeżak
Snykee napisał(a):Nie wiem co chcecie od tej kurtki tekstylnej. Miałem z nią styczność, przyjrzałem sie jej dobrze, wszystko ładnie pozszywane. Protektory na barkach, łokciach i chyba plecach. Kurtka na pewno za 300 zł jest bardzo dobra.
Masz na myśli tą czarną tak ? Kurtka Repsol jest podróbką, podobno wykonaną bardzo ok jak na swoją cenę. Kupiłbym ją, ale boję się, ze jako, że nie jest ze skóry, tylko skóry eko, to mi zacznie pękać itp itd od mycia i używania. Głównie o to mi chodzi.
Z nikim nie mam zamiaru dyskutować na temat ubioru, bo wiem, że sa tu ludzie, którzy się znają itp itd, ale ja pytam tylko o te dwie kurtki, a nie jaką OGÓLNIE kurtkę mam kupić. Mam swoje 2 typy i interesuje mnie opinia o nich, to tyle.
- Drifte
- Świeżak
Z tych dwóch lepszy będzie chyba "Black Falcon". posiada odpinaną podpinkę, może trochę słaba wentylacja, bo tylko dwa nawiewy na barki i dwa wywietrzniki, nic po bokach, na pewno będzie dokuczać w upalne dni (30+). Z tym respolem bym nie ryzykował. Wiadomo, że kurtka za 700-900zł będzie lepsza, ale za 300zł bym nie narzekał.
-
Snykee - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości