[SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmiar M
• Strona 1 z 1
[SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmiar M
sprzedam nowy, nigdy nie uzywany kask AGV Valentino Rossi kolor zolty K - Series rozmiar M. Kask jest orginalnie zapakowany w pudelku, z naklejkami i z paragonem na 525 zł w srodku. Kupilem kask dla siebie, ale zmienilem moto i do niczego mi ten kask nie pasuje. Cena jaka mnie interesuje to 500 zł (koszt wysylki biore na siebie),m czyli tak naprawde cena to 475 zł. Kontak mail: tazzman@wp.pl lub tel: 501038137
- tazzman
- Świeżak
Re: [SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmi
tazzman napisał(a):sprzedam nowy, nigdy nie uzywany kask AGV Valentino Rossi kolor zolty K - Series rozmiar M. Kask jest orginalnie zapakowany w pudelku, z naklejkami i z paragonem na 525 zł w srodku. Kupilem kask dla siebie, ale zmienilem moto i do niczego mi ten kask nie pasuje. Cena jaka mnie interesuje to 500 zł (koszt wysylki biore na siebie),m czyli tak naprawde cena to 475 zł. Kontak mail: tazzman@wp.pl lub tel: 501038137
Cena na ta chwile to 435 zł plus koszty wyslki..sa chetni? to jakies 100 zł taniej niz na allegro i jakies 250 zł taniej niz w salonach moto
- tazzman
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości