Zobacz wÄ…tek - [SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmiar M
NAS Analytics TAG

[SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmiar M

Części, odzież i akcesoria motocyklowe - kupię, sprzedam, zamienię
_________

[SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmiar M

Postprzez tazzman » 13/1/2007, 18:18

sprzedam nowy, nigdy nie uzywany kask AGV Valentino Rossi kolor zolty K - Series rozmiar M. Kask jest orginalnie zapakowany w pudelku, z naklejkami i z paragonem na 525 zł w srodku. Kupilem kask dla siebie, ale zmienilem moto i do niczego mi ten kask nie pasuje. Cena jaka mnie interesuje to 500 zł (koszt wysylki biore na siebie),m czyli tak naprawde cena to 475 zł. Kontak mail: tazzman@wp.pl lub tel: 501038137
tazzman
Świeżak

Re: [SPRZEDAM] kask AGV K series Valentino Rossi zolty rozmi

Postprzez tazzman » 18/1/2007, 00:45

tazzman napisał(a):sprzedam nowy, nigdy nie uzywany kask AGV Valentino Rossi kolor zolty K - Series rozmiar M. Kask jest orginalnie zapakowany w pudelku, z naklejkami i z paragonem na 525 zł w srodku. Kupilem kask dla siebie, ale zmienilem moto i do niczego mi ten kask nie pasuje. Cena jaka mnie interesuje to 500 zł (koszt wysylki biore na siebie),m czyli tak naprawde cena to 475 zł. Kontak mail: tazzman@wp.pl lub tel: 501038137

Cena na ta chwile to 435 zł plus koszty wyslki..sa chetni? to jakies 100 zł taniej niz na allegro i jakies 250 zł taniej niz w salonach moto
tazzman
Świeżak

Powrót do Ogłoszenia drobne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê