motor dla kobiety ???
czajnik napisał(a):Moto nie pożycze bo nie sprzedaje:P a sam zanim kupiłem to prejechałem prawie godzinke:) co prawda nei było tego 100km no lae ze 30 napewno:) pozatym napisałem ze jeśli ma możliwość... a co do Thrillco to spróbuj ruszyć RSką nie odkręcają dobrze manetki.. i mowie o normalnym ruszaniu a nie wyczówaniu ze moze nie zgasnie jak puszcze sprzęgło o 0,1 mm wiecej jesteś prze... jeśli ci nie zgasnie...no ale ja zapomniałem ze kolega Thrillco to alfa i omega
przez godzinę zrobiłeś 30 km?!
to siÄ™ nazywa NEED FOR SPEED

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
need for speed to ja robie teraz... a jak kupowałem to raczej nie patrzyłem n a Vmax po drogach jakiejś wiochy tylko na inne rzeczy
a do tego mi w zupełności wystarczyło 30 km
pozatym napisałem ze było prawie godzine i napewno ze 30 choć sam nie wiem ile ale to juz czepianie sie szczegółów... zresztą ja wiem swoje a wy swoje 

Raz sie żyje.. Trzeb kolekcjonować mocne wrażenia 

- czajnik
- Świeżak
dziewczyny proszę ja Was....moze zacznijcie od MZ. Proponuję myknąc jeszcze raz na kurs i poprosic o normalne przeszkolenie w jeżdzie motorem - jesli na samym poczatku sie tylu rzeczy obawiacie. Jasne do sprzetu trzeba miec głowę.............głupcy tylko drzewa zaliczają ale.............miejcie JAJA. Pozdrawiam.
- juniorgb
- Świeżak
juniorgb napisał(a):dziewczyny proszę ja Was....moze zacznijcie od MZ. Proponuję myknąc jeszcze raz na kurs i poprosic o normalne przeszkolenie w jeżdzie motorem - jesli na samym poczatku sie tylu rzeczy obawiacie. Jasne do sprzetu trzeba miec głowę.............głupcy tylko drzewa zaliczają ale.............miejcie JAJA. Pozdrawiam.
Święte słowa, coś tam sobie zakupiłam z początkiem kwietnia, ale czasu brak

Pzdr 4all Ika

crazy women 

-
Ika - Świeżak
no jak na poczatek proponował bym Honde CB500 , Suzuki GS500E albo Kawasaki ER-5 . moich 2 znajomych zaczynało na suzuki i hondzie i nadal jeżdza motocykle jak by nei było sa zablokowane, tak w przypadku hondy było, blokady posiadała i miala tylko 36KM
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
hello!mam pytanko..waze ok.45kg..167wzrostu,18 lat..wczesniej nie jezdzilam jeszcze..(mam dopiero zdawac kat.A..)i nie wiem czy jezeli bede chciala sobie kupic motor np.suzuki gsx600r albo yamaha tzr125 to czy jest on dla mnie za ciezki?i czy odradza ktos wogole kobieta jazdy w tym wieku na takich motorach??pytam bo od dziecka:)zawsze chcialam jezdzic i motory zawsze mi sie podobaly i teraz mialabym taka mozliwosc zrealizowac to co chcialam...ale nie jestem pewna..bo szczerze to sie troche boje..czy nie utrzymam rownowagi(waga motoru)..i jeszcze jak moj tata dorwie ten motor to tylko zdrowaski mowic,zeby nic sie nie stalo..jemu i cudenku!wiec plis..jezeli ktos moglby wypowiedziec sie na ten(moj) temat to thx:))!!! 

-
lolinka - Świeżak
- Marcin_wawa
- VIP Åšcigacz.pl
sorry rozpędziłęm sie
ja w wawie zdawałem na takeij hondzie przed zimą więc myśle że dużo sie nie zmieniło. A licze że koleżanka z wawy :>
Dobra przyjżałem sie że okolice kraka :> to nie wiem ale haonda cbf 250 nie jest taka zła jełśi ktos nie czuje sie na początku najmocniejszy nba motorku :>

Dobra przyjżałem sie że okolice kraka :> to nie wiem ale haonda cbf 250 nie jest taka zła jełśi ktos nie czuje sie na początku najmocniejszy nba motorku :>
Honda Hornet 600
- Marcin_wawa
- VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości