Moto GP Estoril
• Strona 1 z 1
Moto GP Estoril
Jak tam przewidywania przed najblizszym GP? Dla mnie najciekawszy jest powrót Stonera po hmm. niedyspozycji. Po treningach wygląda na niezłą reaktywacje "kangura", ale czy da radę z Fiatowcami? A moze do walki dołączy sie Pedrosa- wiele na to wskazuje. Wg. mnie jednak Lorek lub Vale
- torowiec
- Świeżak
Re: Moto GP Estoril
torowiec napisał(a):Jak tam przewidywania przed najblizszym GP? Dla mnie najciekawszy jest powrót Stonera po hmm. niedyspozycji. Po treningach wygląda na niezłą reaktywacje "kangura", ale czy da radę z Fiatowcami? A moze do walki dołączy sie Pedrosa- wiele na to wskazuje. Wg. mnie jednak Lorek lub Vale
No i już wiemy jak to było...Mnie też zastanawiał powrót Stonera i jak widzieliśmy pojechał bardzo dobrze,wyścig skończył na drugim miejscu-powrót udany. Rossi troszkę gorzej bo czwarty,Lorenzo znowu podkreślił swoją klasę wygrywając wyścig,no i Pedrosa też dobrze,kończąc wyścig na trzecim miejscu.
Wydaje mi się,że Lorezno nie uda się odebrać Rosiemu kolejnego tytułu. Jak uważasz
-
mahomet84 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość