V-Oila Motooiler
• Strona 1 z 1
V-Oila Motooiler
Siema!
Nie znalazłem nic o tym produkcie na forum.
Używa ktoś tego akurat modelu oilera?? Co możecie mi i nim powiedzieć?
http://motooiler.pl/strona.php?kraj=pl&strona=home
Z góry dzięki!
Pozdro!
Nie znalazłem nic o tym produkcie na forum.
Używa ktoś tego akurat modelu oilera?? Co możecie mi i nim powiedzieć?
http://motooiler.pl/strona.php?kraj=pl&strona=home
Z góry dzięki!
Pozdro!
-
Pawcio415 - Świeżak
W poprzednim moto miałem scottoiler. Gdyby w aktualnym nie był już zamontowany to bym kupił to urządzenie. Podstawowa zasada działania jest taka sama, a ma kilka ulepszeń, które przekonują mnie do tego zestawu. TU (otwórz link) masz link do komentarzy sprzedającego tą olejarkę na alledrogo, ostatni kupujący wprost w komentach ją chwalą.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Żeby było jasne, nie mam urządzenia o które pytasz. Proponuję byś skontaktował się przez allegro z osobami które już je kupiły i poprosił o opinię jeśli już je eksploatują. Mam scottoilera i jestem zadowolony, z tego sposobu smarowania łańcucha.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Pawcio415 napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Czyli jednak jest lepszy niż Scottoiler. Cena porównywalna więc wolę dać zarobić polskiemu patentowi
I co, kupione, zamontowane?
Moj scotoiler chyba na jedna strone nie zapodaje oleju, chyba sie na niego obraze
one wheel ahead of the grim reaper
- xckarlos
- Świeżak
więcej o tym patencie jest na forach transalpa, africi-twin, varadero i chyba nawet v-storma, więc tam proponuję poszukać info. Z resztą sam producent na forum trampka się wypowiadał na temat tego urządzenia.
Z tego właśnie producent pisał, olejarki mają się tak: scottoiler< v-oila < pro oiler. Detale na w.w. forach.
Swoją drogą też się przymierzam do zakupu.
Z tego właśnie producent pisał, olejarki mają się tak: scottoiler< v-oila < pro oiler. Detale na w.w. forach.
Swoją drogą też się przymierzam do zakupu.
-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości