Piszczace hamulce pomocy
• Strona 1 z 1
Piszczace hamulce pomocy
Witam!
Mam takie pytanie co mogę zrobić by hamulce mi nie piszczały z przodu mam tarczowe z tylu bębnowe piszczy mi przód i tył skuter Zipp Jazzy??
I jeszcze mam takie pytanie chce wymienić tylnie kolo to wystarczy ze odkręcę jedna śrubę i już mogę wymienić kolo czy będę musiał bardziej rozebrać skutera ??
Jeśli chodzi o 2 pytanie to mogę wrazie potrzeby dać fotki
Mam takie pytanie co mogę zrobić by hamulce mi nie piszczały z przodu mam tarczowe z tylu bębnowe piszczy mi przód i tył skuter Zipp Jazzy??
I jeszcze mam takie pytanie chce wymienić tylnie kolo to wystarczy ze odkręcę jedna śrubę i już mogę wymienić kolo czy będę musiał bardziej rozebrać skutera ??
Jeśli chodzi o 2 pytanie to mogę wrazie potrzeby dać fotki
- Dank
- Świeżak
Nie założyłeś czasem nowych klocków do przodu ?
Bo jak nowe klocki założysz i będziesz od początku mocno hamował to też będą piszczeć
Ja tak mam w motorze ale z tyłu
Teraz piszczy przy hamowaniu
Pozdro

- juhnio
- Świeżak
Wiesz chińskie hamulce po 10tyś pasowało by już przejrzeć...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
100m ja po 20-30m już stoje w miejscu. Skuter zico simpli jest beznadziejny ale hamulce ma dobre (chociaż raz pękły)Dank napisał(a):ja jezdze juz ponad 10tys na tych samych hamulcach i mojm zdaniem piszcza okropnie a hamuja prawie wogole jak jade z 50 to zebym wychamowal do 0 uzywajac tylko tylniego hamulca potrzebuje jakies 100m
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
Jak pekly to naprawde zarabiste. Wszyscy narzekaja na bebny, a w sumie hamuja zaraiscie i nie ma problemow z odpowietrzaniem, plynami i innymi gownami, oczywiscie taracza lepiej hamuje ale bebny nie sa zle. Jak wspomniales o zippie slimpie to mnie oswiecilo
Zrob tak jak napisal Landryss.

Zrob tak jak napisal Landryss.
- talta
- Mieszkaniec forum
pękły ale po wymianie dobrze hamują więcej nie kupie chińsko-tajwańskiego szrota i wam też nie polecam.A z tymi twoimi hamulcami to jak nie przestaną piszczeć to załóż nowe 

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości