Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Scooter tuning - na złamanie karku
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Scooter tuning - na złamanie karku

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 11/11/2014, 23:42

Komentatorzy napisał(a):Ten artykuł to przesada nie każdy ciśnie skuter na max. Szczególnie przesadzone było stwierdzenie że po wywrotce z prędkością 70-80 km/h uczestnika wypadku będzie mógł zidentyfikować tylko dentysta totalna przesada!! Ja miałem kiedyś wywrotkę przy 70km/h i tylko lekko się potłukłem i podrapałem ale po za tym nic mi się nie stało, znam dużo osób które wywróciły się z podobną prędkością i w najgorszym przypadku kończyło to się złamaniem nogi. moim zdaniem gościu przesadza. <br><hr>Damian<br>
Ty przy 70 się przewróciłeś, autor pisał o wjechaniu przy tej prędkosci w mur, co by się raczej drobnymi potłuczeniami nie skończyło :D. Sam kiedyś miałem glebe przy ~60 - pierw 10dni w szpitalu i operacja kolana, 9 miesięcy na zwolnieniu lekarskim- a i pewnie by było dłużej, tylko miałem dość. Potem w ciągu następnych 3 lat dwie operacje na to samo kolano, oczywiście śrubki które trzymają je w kupie i już  nie mam 100% sprawności.<br><hr>kiełek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości

na górê