KAWASAKI ZX9R tuning
• Strona 1 z 1
KAWASAKI ZX9R tuning
Kawasaki zx9r 1997r, trzeba staruszka zreanimowac troche, bo ucieklo mu troche mocy.Ma zalozony wydech kompletny wraz z kolektorem Akrapovica, cos cieniutko brzmi, moze jest nieszczelny????
Co jeszcze mozna zrobic, by dziadek latal zwawiej?Sportowy filtr, dysze dyno jet, inne swiece, jakiej firmy zalecane sa te akcesoria, by gralo to dobrze i zwawiej chodzilo, co mozna jeszcze dorzucic do tego?Na jakim wydechu zx9r z 97r chodzi najladniej, myslalem o arrow, badz yoshimura, ale jak juz mam Akrapa....Jakie klocki, olej, filtry, itd.
Co jeszcze mozna zrobic, by dziadek latal zwawiej?Sportowy filtr, dysze dyno jet, inne swiece, jakiej firmy zalecane sa te akcesoria, by gralo to dobrze i zwawiej chodzilo, co mozna jeszcze dorzucic do tego?Na jakim wydechu zx9r z 97r chodzi najladniej, myslalem o arrow, badz yoshimura, ale jak juz mam Akrapa....Jakie klocki, olej, filtry, itd.
-
piwek - Świeżak
?
Witam ja bym na poczatek zmierzył cisnienie spręzania żebyś się nie zdziwił że tam moc uciekła.Do mnie kilka zx9 przyjechało na regulację zaworów a skonczyło się na remoncie głowicy.Pozdr.
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości