Finał :)
• Strona 1 z 1
... i to jest piękne w sporcie, a w finale niech wygra lepszy w sportowe walce.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Święta prawda.Hamulec napisał(a):... i to jest piękne w sporcie, a w finale niech wygra lepszy w sportowe walce.

PS: no i niech gollob zdobedzie MÅš !!

-
cztery - Świeżak
No przykro mi przykro, że tak się skończyło dla mojej Unii ale optymistycznie patrzę w przyszłośc. Szczerze mówiąc gorzej już było tzn. niższe klasy rozgrywkowe i sie jeżdziło, a co do faworyta to w dużej mierze to dziennikarze nakręcali tę spiralę co mnie wkurzało od początku.
P.s. Jasne, że bardzo bym chciał, żeby Tomek Gollob został mistrzem świata. Trzymam kciuki
P.s. Jasne, że bardzo bym chciał, żeby Tomek Gollob został mistrzem świata. Trzymam kciuki

-
Hamulec - Bywalec
no i koniec
. Szkoda wielkie szkoda ze to właśnie tak sie skonczylo. Nie chodzi mi już nawet o to kto wygrał. Ale o całe organizację. Szczerze mówiąc zielonka sie nie popisała...... W ogóle rozgrywanie meczów w październiku budzi wiele wątpliwości. Szkoda bo ucierpieli na tym kibice(mowiąc o tych z Torunia którzy musieli 5 razy za*****ć do Zielonej,co wiąże sie z poważnnymi kosztami). Ale również ucierpiało na tym widowisko, bo finał nie stał na tym poziomie. Zresztą trudno sie dziwić
Szkoda........ Oczywiście wielkie gratulacje dla Falubaz'u
)

-
cztery - Świeżak
Wszystko się czasem kończy. Nic nie trwa wiecznie. Szkoda, że akurat tak. Jeden na tym zyska a drugi straci.
- konieckoncow
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość