Wielki Problem ze skuterem.Pomocy!
• Strona 1 z 1
Wielki Problem ze skuterem.Pomocy!
a wiec tak mam nietypowy problem ze skuterem marki cpi popcorn r.2004.
dokładnie chodzi mi o wyregulowanie gażnika.Pewnego dnia brat wżiołem się
[size=24]za czyszczenie gażnika.Chłopak chciał dobze ale niestety mu to nie wyszło
zjechał gwint od sróby mieszanki i lipa a nie w tą ani w tamta nie mogłem
jej ruszyć.Skuter muliło przy starcie i nawet nie dało się nigdzie jeżdżić.
Któregoś dnia wżiołem gażnik i pojechałem do mechanika który mi zrobił ładnie tą
śrubke. Wruciłem do garażu zamontowałem gażnik wyregulowałem i wszystko było okey;].
Cwieszyem sie z tego powodu że w kącu wsionde i sobie pojeżdze.Przez cały dzien wszystko było okey
ale wieczorem kiedy wracałem do domu skuter mi mulił aż w kacu zgasł.Kiedy zapaliłem dałem gazu to
starsznie mulił tak jak na pocztku tak jak by sie rozlegurował;/.a terez nie moge go wyregulowac mecze sie nad tym 3 dni i lipa
wczesniej zawsze dobze regulowałem i wogule.Może to cos innego?prosze
o pomoc lub jakies rady.Konczy sie sezon a chiał bym, jeszce troszke pojeżdzić.Prosze o pomoc i rady.
pozdrawiam[/size][b]
dokładnie chodzi mi o wyregulowanie gażnika.Pewnego dnia brat wżiołem się
[size=24]za czyszczenie gażnika.Chłopak chciał dobze ale niestety mu to nie wyszło
zjechał gwint od sróby mieszanki i lipa a nie w tą ani w tamta nie mogłem
jej ruszyć.Skuter muliło przy starcie i nawet nie dało się nigdzie jeżdżić.
Któregoś dnia wżiołem gażnik i pojechałem do mechanika który mi zrobił ładnie tą
śrubke. Wruciłem do garażu zamontowałem gażnik wyregulowałem i wszystko było okey;].
Cwieszyem sie z tego powodu że w kącu wsionde i sobie pojeżdze.Przez cały dzien wszystko było okey
ale wieczorem kiedy wracałem do domu skuter mi mulił aż w kacu zgasł.Kiedy zapaliłem dałem gazu to
starsznie mulił tak jak na pocztku tak jak by sie rozlegurował;/.a terez nie moge go wyregulowac mecze sie nad tym 3 dni i lipa
wczesniej zawsze dobze regulowałem i wogule.Może to cos innego?prosze
o pomoc lub jakies rady.Konczy sie sezon a chiał bym, jeszce troszke pojeżdzić.Prosze o pomoc i rady.
pozdrawiam[/size][b]
-
Pinciolek - Świeżak
Człowieku ogarnij się. Nie pisz takimi dużymi literami i zajrzyj do słownika. Wyczyść i wyreguluj gaźnik, wyczyść filtr powietrza, zmień filtr paliwa. Jeśli Ci się nie uda tego zrobić to podjedź do mechanika i niech Ci to zrobi, dasz 2 dychy i już.
- talta
- Mieszkaniec forum
Wyczysc jeszcze raz gaźnik i zrob to co ci talta powiedzial. A na przyszlosc to Ty kolego naucz sie pisac i zapoznaj sie z regulaminem bo 2 warny na 22 posty to całkiem ładny wynik 

Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości