Pomocy co zle zrobilem przy tunningu?
• Strona 1 z 1
Pomocy co zle zrobilem przy tunningu?
Witam kupilem cylinder 80 z wszytkim co potzrebne i mam warriator sportowy i modol na 50 jechal mi 75 a zgorki 90 95 jak zalorzylem 80 to docieralem go i po dotarciu jechalem tylko 70 a zgorki max 80 i wiecej nie pojedzie prosze o pomoc co moglem zle zrobic a jeszcze kompresje nie traci z gory dzienki:D
- Slomyr
- Świeżak
wyminilem to co bylo tzreba na 80 w tunnigu chinczyka bo szprzeglo poprawia tylko start ale to mam dobry tak do 55 a potem przymol do 70 a na 50 do zajebiscie szedl
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
tak 4t ale to nie mozliwe ze kumpel ma rolki 3,5g cylinder 65 i silnik ta tych samych podzespolach wlasnie nie wiem co zle zrobilem pytalem sie go co zrobil ale on powiedzial ze nie powie bo nie da mi jechac 100n godzine bo on jedzie 85 na 65pojemnosci
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
super kumpel
gaznik i tlumik w 4T maja malo role
moze ci gdzies kompresja ucieka, polataj reka po laczeniu cylka z karterami, glowica i wydechem, albo wlej wiecej olej tzn. dolej troche do wachy i zobacz czy kopci w tych miejscach, moze zle wyregulowany rolkami, sprezynami itp. moze masz nie wyregulowane zawory, zla swiece, nie ustawiony dobrze gaznik, nie wiem ale moze zaplon nie wytrzymuje ale watpie
gaznik i tlumik w 4T maja malo role
moze ci gdzies kompresja ucieka, polataj reka po laczeniu cylka z karterami, glowica i wydechem, albo wlej wiecej olej tzn. dolej troche do wachy i zobacz czy kopci w tych miejscach, moze zle wyregulowany rolkami, sprezynami itp. moze masz nie wyregulowane zawory, zla swiece, nie ustawiony dobrze gaznik, nie wiem ale moze zaplon nie wytrzymuje ale watpie
- talta
- Mieszkaniec forum
kuzyn mi zalatwil wizyte u mechanika za free to wiesz nie pojdzie w bloto z 150 200 za naprawe czy cos XD zobacze w poniedzialek

- Slomyr
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
nie zanm nazwy firmy cylindru ale po co mam kupowac do skutera cylinder warty 400 500 zl jak sam skuter wart 2000 zawory ustawialem tak jak maja byc w aucie a w skuterze morze sa inne nie wiem sam

- Slomyr
- Świeżak
Yhm, czyli kupiłeś wysokiej jakości cylinder, jedna z podstawowych, o ile nie podstawowa część silnika, za cenę nieprzekraczającą 100 zł? A teraz się dziwisz? Seryjne cylindry są lepszej jakości niż te szmelce z Allegro. Taki cylinder łatwiej źle dotrzeć, więc lepiej załóż seryjny albo kup porządny... cylinder, albo skuter 

- Killaz
- Świeżak
po 1 cylinder kosztowal 230zl a nie 100zl inny kolega tez ma ten sam problem ze mu jedzie 70 na 80 jutro daje go do mechanika moze on cos zrobi bo czytalem na forum innej strone ze kolesiowi jedzil 70 a potem zaczol 50 dal do mechanika i jedzi mu po 85 a skutera juz nie kupuje bo mi sie znudzil wole jakies 125 obojente tylko nie chinola

- Slomyr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości