Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Powiedzieli po finałowej rundzie WMMP
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Powiedzieli po finałowej rundzie WMMP

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Powiedzieli po finałowej rundzie WMMP

Postprzez Åšcigacz » 25/9/2009, 15:53

Dyskusja na temat: Powiedzieli po finałowej rundzie WMMP
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Powiedzieli po finałowej rundzie WMMP
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2009, 15:53

a niby kiedy Badziak pokonał Francuzów ?? Giabbani zawsze był pierwszy...<br><hr>fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2009, 16:18

Komentatorzy napisał(a):a niby kiedy Badziak pokonał Francuzów ?? Giabbani zawsze był pierwszy...<br><hr>fan<br>
W Brnie.<br><hr>rYÅ›
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2009, 17:27

Komentatorzy napisał(a):a niby kiedy Badziak pokonał Francuzów ?? Giabbani zawsze był pierwszy...<br><hr>fan<br>
Komentatorzy napisał(a):W Brnie.<br><hr>rYś<br>
racja... ale wtedy Giabbani miał chyba falstart i kare przejazdu przez depo, bo czasy okrążeń robił co najmniej o 5 sekund szybciej... Walkowiak sie wywrócił bo też Badziakowi dokładał po kilka sekund ,no ale pochwalić sie można :) zawsze ładnie marketingowo dobrze brzmi :)<br><hr>fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2009, 17:38

Komentatorzy napisał(a):racja... ale wtedy Giabbani miał chyba falstart i kare przejazdu przez depo, bo czasy okrążeń robił co najmniej o 5 sekund szybciej... Walkowiak sie wywrócił bo też Badziakowi dokładał po kilka sekund ,no ale pochwalić sie można :) zawsze ładnie marketingowo dobrze brzmi :)<br><hr>fan<br>
żeby wygrać najpierw trzeba byc na mecie<br><hr>Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/9/2009, 01:29

Komentatorzy napisał(a):racja... ale wtedy Giabbani miał chyba falstart i kare przejazdu przez depo, bo czasy okrążeń robił co najmniej o 5 sekund szybciej... Walkowiak sie wywrócił bo też Badziakowi dokładał po kilka sekund ,no ale pochwalić sie można :) zawsze ładnie marketingowo dobrze brzmi :)<br><hr>fan<br>
Komentatorzy napisał(a):żeby wygrać najpierw trzeba byc na mecie<br><hr>Świderek<br>
Święte słowa<br><hr>#66
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/9/2009, 08:34

Gabbani jechał średnio 1 sekundę wolniej od Badziaka na kółku, a w momencie zjazdu na karę przejazdu Badziak jechał bezpośrednio pozycję za nim, startując do wyścigu kilka rzędów z tyłu. Walkowiak zanim się wywrócił, to Badziak go połknął, a czasy okrążeń robił 2 - 3 sekundy gorsze od Adasia, więc chyba poprostu Cię tam nie było marketingowcu, a ja dla odmiany, stałem z tablicą w czasie wyścigu Stocków w depo:)<br><hr>G750
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/10/2009, 12:06

Zastanawia mnie kogo zna Natalia Florek (z całym szacunkiem do niej bo to bardzo sympatyczna dziewczyna) że zarówno w tym artykule,jak i paru innych,na łamach "Motocykla" a także podczas samych wyścigów miała możliwość wypowiadania się praktycznie za każdym razem,Natomiast zwycięzca całego cyklu Krzysiek Depta został,założę się że nie przypadkowo pominięty..po raz setny już chyba:/ a szczytem był komentator z Poznania,który nawet nie wiedział jak Depta ma na imię..ale jaki kraj takie wyścigi :] i cała ich otoczka..<br><hr>motoxxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/10/2009, 10:28

Komentatorzy napisał(a):Zastanawia mnie kogo zna Natalia Florek (z całym szacunkiem do niej bo to bardzo sympatyczna dziewczyna) że zarówno w tym artykule,jak i paru innych,na łamach "Motocykla" a także podczas samych wyścigów miała możliwość wypowiadania się praktycznie za każdym razem,Natomiast zwycięzca całego cyklu Krzysiek Depta został,założę się że nie przypadkowo pominięty..po raz setny już chyba:/ a szczytem był komentator z Poznania,który nawet nie wiedział jak Depta ma na imię..ale jaki kraj takie wyścigi :] i cała ich otoczka..<br><hr>motoxxx<br>
co do wypowiedzi tutaj. po raz setny mówię, że sami zawodnicy lub ich zespoły nadsyłały wypowiedzi. zasady były jasne i tłumaczone co chwilę, ale teorie spiskowe zawsze będą w cenie<br><hr>Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/10/2009, 15:41

Komentatorzy napisał(a):Zastanawia mnie kogo zna Natalia Florek (z całym szacunkiem do niej bo to bardzo sympatyczna dziewczyna) że zarówno w tym artykule,jak i paru innych,na łamach "Motocykla" a także podczas samych wyścigów miała możliwość wypowiadania się praktycznie za każdym razem,Natomiast zwycięzca całego cyklu Krzysiek Depta został,założę się że nie przypadkowo pominięty..po raz setny już chyba:/ a szczytem był komentator z Poznania,który nawet nie wiedział jak Depta ma na imię..ale jaki kraj takie wyścigi :] i cała ich otoczka..<br><hr>motoxxx<br>
to ja jestem chyba sprawcą zamieszania, chcąc dbac o dobry PR zespołu. jak się to komus nie podoba, to trudno. a kto w pucharze CBR 125 zwyciężył??? :)<br><hr>Olaf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/10/2009, 12:44

I tak przejechała mu po plecach obiecałem ,że tak zrobi i tak zrobiła :)<br><hr>XX1100
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/10/2009, 23:47

Komentatorzy napisał(a):I tak przejechała mu po plecach obiecałem ,że tak zrobi i tak zrobiła :)<br><hr>XX1100<br>
O Tobie powinni pisać w takim razie autorze wszystkich sukcesów Natalii ;) przecież jest tak jak ty chcesz.. a ja ci powiem tylko tyle żebyś popatrzył w generalkę ha ;D zajmij ty się lepiej swoją "karierą" :) swoją drogą różnica między 1 a 2 miejscem mierzona w setnych sekundy to rzeczywiste przejechanie po plecach..<br><hr>motoxxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2009, 21:06

Witam!!
Myślę ze Natalii w tym sezonie sie trochę fuksło to 2 miejsce Wyprzedziła tylko 1 pkt
Szymona Kaczmarka Który na ostatniej rundzie miął ogromnego pecha bo na ostatnim kółku
Wyjście na prostą pod most zakleszczyły mu sie biegi i Zatarł silnik No ale co
takie są wyścigi ale do czego zmierzam.
Dlaczego tylko Taka Natalia ma wywiady?? bo jej sie raz czy dwa udało i zaraz robicie z niej Mistrzynie. Dlaczego depta niema wywiadów ludzie nawet niewiedzą kto to jest
Powinniście zadbać o to żeby na przyszły sezon było git.
Pozdrawiam!!!<br><hr>Kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2009, 22:18

Komentatorzy napisał(a):Witam!!
Myślę ze Natalii w tym sezonie sie trochę fuksło to 2 miejsce Wyprzedziła tylko 1 pkt
Szymona Kaczmarka Który na ostatniej rundzie miął ogromnego pecha bo na ostatnim kółku
Dlaczego tylko Taka Natalia ma wywiady?? bo jej sie raz czy dwa udało i zaraz robicie z niej Mistrzynie. Dlaczego depta niema wywiadów ludzie nawet niewiedzą kto to jest
Pozdrawiam!!!<br><hr>Kibic<br>
jakie wywiady?? czytasz dokładnie??<br><hr>Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/10/2009, 13:04

Komentatorzy napisał(a):Witam!!
Pozdrawiam!!!<br><hr>Kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):jakie wywiady?? czytasz dokładnie??<br><hr>Świderek<br>
W Motocyklu.. takie wywiady. <br><hr>Motoxxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê