co moze pieszy patrol policji?1
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no cóż wiedze mam, jezdze troche, zatrzymali mnie nie raz nie dwa, więc wiem czego można się po nich spodziewać...
przykład z rachunkiem od navi był podany jako 'nieznajomość' uprawnień przez mundurowych
i nic do Ciebie osobiście nie mam, ale wkurza mnie, jak ktoś mówi że policjant może wszystko, itp. ... ich też obowiązują jakieś tam przepisy, regulaminy, itp., a poza tym nie wyobrażam sobie, żeby dzielnicowy którego widze prawie codziennie (z racji że mieszkam w takiej okolicy że ma co robić) wystawiał mandaty za np. złe parkowanie, czy jazde pow. 20km/h(strefa zamieszkala) - codziennie miałby co najmniej kilkadziesiąt 'ofiar', sam jeżdze szybciej po osiedlu, nawet rowerem, jak niema miejsca to nie parkuje na parkingu, a przed blokiem, gdzie nie powinienem (w strefie zamieszkania parkowanie dozwolone jest tylko w miejscach wyznaczonych)...
przykład z rachunkiem od navi był podany jako 'nieznajomość' uprawnień przez mundurowych
i nic do Ciebie osobiście nie mam, ale wkurza mnie, jak ktoś mówi że policjant może wszystko, itp. ... ich też obowiązują jakieś tam przepisy, regulaminy, itp., a poza tym nie wyobrażam sobie, żeby dzielnicowy którego widze prawie codziennie (z racji że mieszkam w takiej okolicy że ma co robić) wystawiał mandaty za np. złe parkowanie, czy jazde pow. 20km/h(strefa zamieszkala) - codziennie miałby co najmniej kilkadziesiąt 'ofiar', sam jeżdze szybciej po osiedlu, nawet rowerem, jak niema miejsca to nie parkuje na parkingu, a przed blokiem, gdzie nie powinienem (w strefie zamieszkania parkowanie dozwolone jest tylko w miejscach wyznaczonych)...
-
rechaa - Świeżak
rechaa napisał(a):przykład z rachunkiem od navi był podany jako 'nieznajomość' uprawnień przez mundurowych
Podajesz przykłady z którymi nawet nie zetknąłeś się osobiście...
rechaa napisał(a):jak ktoś mówi że policjant może wszystko
Czytaj ze zrozumieniem bo siÄ™ powtarzasz...
Jak już napisałem, chcesz dalej dyskutować pisz na PW. Dalsze nabijanie postów i pisanie o głupotach nie ma większego sensu. Temat został chyba wyczerpany. Pozdrawiam
zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
przeme napisał(a):Podajesz przykłady z którymi nawet nie zetknąłeś się osobiście...
niestety spotkałem się z takim przypadkiem osobiście 2 razy...
przeme napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem bo się powtarzasz...
ty również czytaj ze zrozumieniem, to nie będę się musiał powtarzać...
-
rechaa - Świeżak
Bzdury. Po raz trzeci mówię PW a nie posty nabijasz bez sensu. Pozdrawiam
zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości