Od motocyklowego motocykliste do zawodnika MotoGP
• Strona 1 z 1
Od motocyklowego motocykliste do zawodnika MotoGP
witam, planuje na nastepny sezon zapisac sie do automobil klubu w poznaniu i brac udzial w treningach na torze poznan.
i teraz mam takie pytanie co dalej zrobic jakie kroki poczynić zeby brac udział w wyscigach motocyklowych rangi krajowej?
zalozmy ze mam super talent aspiracje i chce sie wspinac po szczeblach całej piramidy motogp
trzeba miec swoje moto specjalnie przygotowane do tych wyscigow czy poprostu bede w jakiejs druzynie ktora mi zapewni motocykl i wszystko co mi bedzie niezbedne?
pozdro
i teraz mam takie pytanie co dalej zrobic jakie kroki poczynić zeby brac udział w wyscigach motocyklowych rangi krajowej?
zalozmy ze mam super talent aspiracje i chce sie wspinac po szczeblach całej piramidy motogp
trzeba miec swoje moto specjalnie przygotowane do tych wyscigow czy poprostu bede w jakiejs druzynie ktora mi zapewni motocykl i wszystko co mi bedzie niezbedne?
pozdro
hrhr %-)
-
Krzychu1323 - Świeżak
Szanse na to że zawodnik motoGP czyta to forum są raczej małe.
Zresztą i tak pewnie by nic nie zrozumiał.
Zresztą i tak pewnie by nic nie zrozumiał.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Na poczatku, napewno tylko i wylacznie swoim sprzetem. Jesli bedziesz dobry, coraz lepszy to jakis team moze wylowi cię do siebie i dopiero wtedy zapewni Ci całe zaplecze. Ale do tego dluga droga. przedewszystkim jezdzic Pozdro
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
-
zdzichu123 - Bywalec
Ja dwa lata temu zrobiłem licencjat na RR (Road Racing) i mam prawo brać udział w wyścigach ale co z tego jak niestety stać mnie było tylko na kilka treningów na miesiąc.
Najpierw musisz przerobić swoją maszynę według wszystkich wymagań bezpieczeństwa a potem musisz wybulić kupe kasy na każdy trening na nowe opony, benzyne, klocki chamulcowe itd.
To jak nie masz drzewka w podwórku na którym rosną pieniądze to zapomnij o Moto GP!
Najpierw musisz przerobić swoją maszynę według wszystkich wymagań bezpieczeństwa a potem musisz wybulić kupe kasy na każdy trening na nowe opony, benzyne, klocki chamulcowe itd.
To jak nie masz drzewka w podwórku na którym rosną pieniądze to zapomnij o Moto GP!
Polska maffia
-
Busz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości