Problem z przekładnia
• Strona 1 z 1
Problem z przekładnia
Mam małe pytanie prosze o pomoc Jechałem 70kmh quantumem i zatarł mi sie chinski cyl 65ccm az całyego silnika lecial dym kupilem nowy zestaw Motoforce wraz z walem top recing i tu pytanie brzmi kupilem nowy olej przekładniowy gdy chciałem go wymienic to zobaczyłem w przekladni nie bylo starego oleju wogule mozliwe ze w tedy jechałem bez oleju wlałem nowy nigdzie nie ucieka co mogło sie stac w tej przekładni? i czy moge jezdzic dalej czy mam cos wymienic ? bardzo mnie to martwi prosze o odpowiec
- siwen_segal90
- Świeżak
postaw skuter na centralce, pokręć kołem w przód jak wszystko okej nic nie nawala to wszystko jest dobrze a jak nie to napisz do mnie na gg to pogadamy bo już robiłem w swoim św. pamięci quantumie i w paru innych.
-
KAPELA911 - Bywalec
Dzieki za pomoc wszystko gra z tym kołem wlałem dobry olej z milocha "scooter gear" duzo osub go kupuje i mowi ze jest dobry mam jeszcze wydaje sie ze mały problem bo skuter ładnie odpala ale pochodzi z 4 sek i zgasnie do tego tunigu co napisałem wyzej wymieniłem dysze na 90 mozliwe ze musze wymienic filtr powietrza na stazkowy ? lub cos innego
- siwen_segal90
- Świeżak
widać że masz szczęście z tą przekładnią.
Świecę wstawiłeś nową?? Może ma gdzieś przedmuchy na głowicy?? Czy jak zgaśnie to możesz go odrazu odpalić?? Jak trzymasz na lekkim gazie to normalnie chodzi, czy też gaśnie, przerywa??
Świecę wstawiłeś nową?? Może ma gdzieś przedmuchy na głowicy?? Czy jak zgaśnie to możesz go odrazu odpalić?? Jak trzymasz na lekkim gazie to normalnie chodzi, czy też gaśnie, przerywa??
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
- siwen_segal90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości