Rozmiar lamp SR.
• Strona 1 z 1
Rozmiar lamp SR.
Witam, mam problem ponieważ przerabiam u siebie w motongu zadupek i potrzebuję spasować jakieś dwie okrągłe lampy, coby to jakoś wyglądało. Teraz pytanie : Jaką średnicę (wraz z obwódkami) mają lampy od Aprilii SR (od 97r.). I drugie pytanie, jakie inne lampy (dwie okrągłe led) mógłbym przypasować - rozmiar to średnica do 5 cm (najlepiej równe 5 cm
), cena powiedzmy za dwie lampy 150 zł.

-
Aren - Świeżak
Nie potrzebuje tutków. Nie chcę też robić lampy samemu. Mogę kupić sobie diody led i samemu pokombinować, ale po to wogóle przerabiam zadupek żeby to nie była fuszera. Chcę to zrobić "na jakość"
Lampy od sima mnie chyba nie rajcują
Myślałem nad lampami od gsr 600 - tylko teraz znowu czy ktoś zna średnicę? Talta byłbym bardzo wdzięczny za sprawdzenie tej średnicy w SR, bo do niej są wyjebiste lampy niektóre 

-
Aren - Świeżak
hah zle mnie zrozumiales ja sie kiblem nie poruszam, chodzilo mi o srednice tych simsonowskich, jak dobrze zrobisz to jest fajny efekt, popatrz na yt albo pj ale jak cie to nie interesuje to nie bede ci wpychal
radio1811r chyba ma sr-ke ale nie jestem pewny
radio1811r chyba ma sr-ke ale nie jestem pewny

- talta
- Mieszkaniec forum
Hmm... Nie, ja potrzebuję clear klosza, ŁADNEGO
Zalecany jakiś niby pod lexus, ale w sumie mogą być zwykłe led. Najbardziej rajcują mnie lampy od SRki REVO LEXUS
Tylko prawdopodobnie się nie zmieszczą :/ Niech ktoś poruszający się SRką mi powie jaką średnice mają lampy
!

-
Aren - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm