SPORY PROBLEM Z KEEWAY MATRIX 08r. POMOCY!
• Strona 1 z 1
SPORY PROBLEM Z KEEWAY MATRIX 08r. POMOCY!
witam
mam pewien problem z keeway'em matrixem z 2008r. !
Caly problem polega na tym ze kiedy go odpale i nie dodaje gazu, woglole! ZERO! , sprzegło zaczyna łapac i kiedy jest na tej glownej podnozce kolo sie kreci, a kiedy siedze na nim nie ma na tyle mocy zeby ruszyc i strasznie nim tlucze... Czasem jest tak ze jak troche nim pojezdze, i potem gasze to po ponownym odpaleniu nadal sprzeglo lapie ale juz ledwo co a kiedy dodam gazu tlucze od nowa.... a jeszcze nieraz jak go odpale sprzeglo nie lapie jesli nie dodaje gazu a kiedy dodam gazu ono zaczyna lapac i juz nie przestaje nawet jak juz mu nie gazuje .... prosze o pomoc i jakies sugesstie , moim zdaniem : zepsuly sie te male sprezynki w sprzegle ale na 100 % nie wiem.. Prosze o szybka pomoc!!
z gory thx ! POZDRO!! 

Caly problem polega na tym ze kiedy go odpale i nie dodaje gazu, woglole! ZERO! , sprzegło zaczyna łapac i kiedy jest na tej glownej podnozce kolo sie kreci, a kiedy siedze na nim nie ma na tyle mocy zeby ruszyc i strasznie nim tlucze... Czasem jest tak ze jak troche nim pojezdze, i potem gasze to po ponownym odpaleniu nadal sprzeglo lapie ale juz ledwo co a kiedy dodam gazu tlucze od nowa.... a jeszcze nieraz jak go odpale sprzeglo nie lapie jesli nie dodaje gazu a kiedy dodam gazu ono zaczyna lapac i juz nie przestaje nawet jak juz mu nie gazuje .... prosze o pomoc i jakies sugesstie , moim zdaniem : zepsuly sie te male sprezynki w sprzegle ale na 100 % nie wiem.. Prosze o szybka pomoc!!

- kook94
- Świeżak
w każdym warsztacie mają klucz peumatyczny, tam mozesz sobie to odkręcić:D.
Zobacz ile masz okładziny na sprzęgle.
ew. podjedź do serwisu
Zobacz ile masz okładziny na sprzęgle.
ew. podjedź do serwisu
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości