Zobacz wątek - Problem z peugeotem pomóżcie proszę
NAS Analytics TAG

Problem z peugeotem pomóżcie proszę

i inne małe pojemności
_________

Problem z peugeotem pomóżcie proszę

Postprzez artur27cw » 9/9/2009, 20:31

Witam
jestem posiadaczem peugeota zenitha ,ostatnio wymieniłem mu rolki w trzech są obciążniki włożone a w trzech nie ma moje pytanie do was po wymianie rolek skuter super przyspieszał prędkość też miał nie złą jezdziłem tak dwa dni , gdy nagle skuter przestał tak mocno przyspieszać dopiero po 3 sekundach dostaje mocy , co przedtem było to już od startu jechałem nim po polnej drużce wyczyściłem mu filtr (stożkowy) i nic postanowiłem wyczyścić gaznik i nic odkręciłem pokrywę przedmuchałem sprzegło iwariator powietrzem nie dalo to nic nie mam pomysłu co mogło by się w nim stać dodam że gdy jest zimny ma mocny zryw wystarczy że ruszę nim kawałek stanę i ponownie chce ruszyć nie ma juz tego zrywu , zgasze go i postawie na 5 min zaś jak odpalę mocy ma zryw ale tylko przez chwile myślę zeby jeszcze odkręcić wariator i popatrzeć z pomóżcie proszę z góry dzięki
artur27cw
Świeżak

Postprzez szybki90 » 10/9/2009, 09:24

sprawdź stan sprzęgła i sprężyny dociskowej.
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
szybki90
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê