"Mini" Cross 125ccm-możliwość rejestracji?
• Strona 1 z 1
"Mini" Cross 125ccm-możliwość rejestracji?
http://moto.allegro.pl/item723392820_cr ... a_hit.html
Interesuje mnie zakup tego cuda. Jeździłem na takim i bardzo mnie zaskakują jego osiągi. I tu moje pytania:
-czy da się zarejestrować tego crossa?Oczywiście gdyby dorobić wszystko co potrzebne (lampy,kierunkowskazy,chyba klakson itp)
-czy była by możliwość zarejestrowania tego na 50ccm?
Oczywiście nie jest to motorek klasy pocket bike tylko coś większego.Proszę nie pisać "po co Ci to" tylko o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam
Interesuje mnie zakup tego cuda. Jeździłem na takim i bardzo mnie zaskakują jego osiągi. I tu moje pytania:
-czy da się zarejestrować tego crossa?Oczywiście gdyby dorobić wszystko co potrzebne (lampy,kierunkowskazy,chyba klakson itp)
-czy była by możliwość zarejestrowania tego na 50ccm?
Oczywiście nie jest to motorek klasy pocket bike tylko coś większego.Proszę nie pisać "po co Ci to" tylko o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam

- Ciap33k
- Świeżak
Jak ma homologację to da radę zarejestrować a jak niedał producent no to niestety nie.
Co do rejesteracji na 50 pomijając fakt że to łamanie prawa to napewno się da ale zależy od Twoich znajomości i małego nadmiaru gotówki.
Pozdrawiam
Co do rejesteracji na 50 pomijając fakt że to łamanie prawa to napewno się da ale zależy od Twoich znajomości i małego nadmiaru gotówki.
Pozdrawiam
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
Nie uda Ci się tego zarejestrować.
Jak napisał kolega wyżej - ten motocykl nie posiada homologacji.
W 125/50 nie radzę się już bawić. Kasę którą byś zapłacił za tego typu przekręt możesz wydać na prawo jazdy A1.
Jakbyś już ominął cały ten system to i tak żadna frajda, bo takim crossem po ulicy nie pośmigasz. Jego przeznaczenie to tor, bądź las.
Przemyśl to. Joł.
Jak napisał kolega wyżej - ten motocykl nie posiada homologacji.
W 125/50 nie radzę się już bawić. Kasę którą byś zapłacił za tego typu przekręt możesz wydać na prawo jazdy A1.
Jakbyś już ominął cały ten system to i tak żadna frajda, bo takim crossem po ulicy nie pośmigasz. Jego przeznaczenie to tor, bądź las.
Przemyśl to. Joł.
Fighting solves everything.
-
Piechot - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości