Materiały na prace MAGISTERSKA, ROSJA
• Strona 1 z 1
Materiały na prace MAGISTERSKA, ROSJA
Witam kolegow i kolezanki.
Jestem studentem V roku i co sie z tym wiarze stoje przed najwazniejszym wyzwaniem kazdego studenta. Musze napisac prace magisterska. Jej tytuł: "Rosja pod rzadami W. Putina". Dlatego prosze wszystkich z braci motocyklowej, jezeli macie jakies ksiazki, czy gazety, ktore niepotrzebnie zalegaja na polkach - W ktorych pojawia sie temat: upadku ZSRR, Jelcyna, Putina, wogle o Rosji za rzadow Putina, o jej stosunkach z USA, Chinami i UE,- to bardzo prosze o kontakt, odkupie je za rozsadna kase. Kazdy material moze byc dla mnie cenny. Kontakt przez PW lub caliber1986@wp.pl.
Z gory dziekuje
Szerokosci

Z gory dziekuje

Szerokosci
Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
dobry temat.
ja od roku pisze prace
"b.jelcyn, w.putin 2 oblicza wspolczesnej rosji"
(mam chyba tylko temat
bedac ostatnio zima 3 miesiace w petersburgu kupilem sporo ksiazek
(glownie o putinie) ale po rosyjsku - do ew. skserowania.
a jak jeszcze chcialo mi sie studiowac to czasami zagladalem do archiwum gazety wyborczej, tam masz fajne artykuly.
(mam troche "wycinkow" jakby co)
ja od roku pisze prace
"b.jelcyn, w.putin 2 oblicza wspolczesnej rosji"

(mam chyba tylko temat

bedac ostatnio zima 3 miesiace w petersburgu kupilem sporo ksiazek
(glownie o putinie) ale po rosyjsku - do ew. skserowania.
a jak jeszcze chcialo mi sie studiowac to czasami zagladalem do archiwum gazety wyborczej, tam masz fajne artykuly.
(mam troche "wycinkow" jakby co)
-
hellogrish - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości