Suzuki Bandit n 600 - ślimak prędkościomierza
• Strona 1 z 1
Suzuki Bandit n 600 - ślimak prędkościomierza
Czy ktoś z użytkowników posiada zdjęcie ślimaka do Bandita n 600? 98, moj jest w serwisie i tam muszę dostarczyć nowy, a sprzedawcy pytają mnie o
"czy slimak w środku (tam gdzie wchodzi w piastę) posiada dwa ramiona czy 4 (krzyzak)." sam nie mogę sprawdzić i nie wiem co mam odpowiedzieć ;/
"czy slimak w środku (tam gdzie wchodzi w piastę) posiada dwa ramiona czy 4 (krzyzak)." sam nie mogę sprawdzić i nie wiem co mam odpowiedzieć ;/
- Rabuś
- Świeżak
Z tego co pamiętam to 4.
B6 96r.
Nie rozumiem problemu. 300zł kosztuje oryginalny podajesz rok czy nawet numer ramy i masz.
B6 96r.
Nie rozumiem problemu. 300zł kosztuje oryginalny podajesz rok czy nawet numer ramy i masz.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
silnik żyleta i wygląd, po prostu ma swoje lata, jedyny mankament to zerwany slimak prędkościomierza. I bez przesady co do złoma, co do zakupu części to nie wszyscy bawią się w zakup nowych części bo to niekiedy strata pieniędzy 350 zl a 100 to jest różnica.
- Rabuś
- Świeżak
Polecam rozebrac slimaka i sprobowac go naprawic . Mialem ten sam problem . Nigdzie nie moglem znalezc nowego,wiec z pomocą wujka złota rączka naprawilem stary .
Pewnie wyrobilo Ci sie miejsce,gdzie suwa sie linka. Wystarczy ,ze odetniesz ten element i przykleisz odwrotnie (strona gdzie sa jeszcze zabki).
Pewnie wyrobilo Ci sie miejsce,gdzie suwa sie linka. Wystarczy ,ze odetniesz ten element i przykleisz odwrotnie (strona gdzie sa jeszcze zabki).
- Przemas81
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa