Jutro szkola...
			 • Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

gumis napisał(a):ja mieszkam jakies 300m od gimnazjum i juz nie moge sie doczekac jak neo gownarzeria zaryczy swoimi stuningowanymi skuterami, po 2 miesiacach spedzonych na forum. Zamontowalo wydechy z gixerow, buzy, itp, podpieli oczojebne neony, wsadzili skuter audio czyli 10x300w i teraz dopiero bedzie lansik!!
o fuck, juz o nich zapomnialem, ja pierd......, ja mieszkam 100m od gimnazjum. w zeszlym roku szkolnym to myslalem ze im pourywam te wydechy, jak przed 8 rano zapierdalaja to az glowa peka, nie wspominajac ze o tej godz sie spi
- 

rambo wwa
- Świeżak
Ja pozytywnie zaczynam rok szkolny ^^ za bardzo dobre wyniki w nauce dostałem stupendium 2500zł co miesiąc po 400zł żyć nie umierać  kocham szkoły średnie o srednim poziomie
 kocham szkoły średnie o srednim poziomie 

- zmotoryzowany
- Świeżak
ok, pobije was wszystkich... ja mieszkam 10m od gimnazjum... nic, tylko wyjać żyletki i ciać wzdłuż żyły, żeby nie odratowali xD
				<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):ok, pobije was wszystkich... ja mieszkam 10m od gimnazjum... nic, tylko wyjać żyletki i ciać wzdłuż żyły, żeby nie odratowali xD
Kurde Ty szczesciarzu xD masz same nastki pod nosem xD
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
masino napisał(a):Masakramaturalna klasa oj niedobrze oj niedobrze
Co Ty nie powiesz?:P
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Åšcigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):mar111cin napisał(a):ok, pobije was wszystkich... ja mieszkam 10m od gimnazjum... nic, tylko wyjać żyletki i ciać wzdłuż żyły, żeby nie odratowali xD
Kurde Ty szczesciarzu xD masz same nastki pod nosem xD
ta nastki-laski.... takie knypki że akurat stoją na wysokości zadania

nie no będe wyrywał młode siksy na bmwiszi

, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):masino napisał(a):Masakramaturalna klasa oj niedobrze oj niedobrze
Akurat matura jest taka łatwa, że klasy maturalne są zajebiste!
Klasa maturalna to był chyba najweselszy okres mojego życia
to prawda
 większość czasu w maturalnej to było śmianie się, imprezy, zero nauki, do tego niezbyt częstym gościem w szkole byłem ; ) jakoś miło się to wspomina ; ) aż by się chciało wrócić
 większość czasu w maturalnej to było śmianie się, imprezy, zero nauki, do tego niezbyt częstym gościem w szkole byłem ; ) jakoś miło się to wspomina ; ) aż by się chciało wrócić  
mam ukrytą nadzieję, że teraz jako że ostatni semestr do żynżyniera to samo nam zrobią

, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
Nie znoszę kałamarzy.
				Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
			- 

Hamulec
- Bywalec
 Miesiąc friibii, ale szybko zleci. Jeszcze tylko trochę pośmigać zanim na banicje do Wawy
 Miesiąc friibii, ale szybko zleci. Jeszcze tylko trochę pośmigać zanim na banicje do Wawy  o suchym pysku (nieeeeee
 o suchym pysku (nieeeeee  , raczej pustym brzuchu hehehe
, raczej pustym brzuchu hehehe  ) zjadę. Ale na mgr to już nie akademik
) zjadę. Ale na mgr to już nie akademik  , bo bym się zapił hehe. Choć z drugiej strony teraz z kumplem :/ z Białego więc wątroba też nie odpocznie ;p.
, bo bym się zapił hehe. Choć z drugiej strony teraz z kumplem :/ z Białego więc wątroba też nie odpocznie ;p. 
Puki co latam jak mogÄ™
 . Wjeżdżam na rondo
. Wjeżdżam na rondo  i na kolanko robię 5 okrążeń wqrwiając puszkarzy ;p i dzida szukać prawych zakrętów
 i na kolanko robię 5 okrążeń wqrwiając puszkarzy ;p i dzida szukać prawych zakrętów  .
.- 

Seba_ER5
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości