rękawice na moto
• Strona 1 z 1
rękawice na moto
siemka jakie polecacie rękawice na moto do 100zł?? mam do kupienia za 100zł moto-nity z karbonem na kostki i wlotami powietrza itp. tylko nie wiem czy się opyla bo niby kosztują one 120 ale ja moge mieć za 100zł tylko nie chce żeby się potem okazało że mogłem mieć lepsze za tą kasę więc proszę o jakieś porady, z góry dzięki.
-
7beat - Stały bywalec
Ja śmigam w takich i jestem z nich bardzo zadowolony. Przeżyły już szlifa na asfalcie i spełniły swoje zadanie.
Polecam kazdemu z małym budżetem. Świetny stosunek jakości do ceny.
http://www.allegro.pl/item721240328_rek ... rider.html
Polecam kazdemu z małym budżetem. Świetny stosunek jakości do ceny.
http://www.allegro.pl/item721240328_rek ... rider.html
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
no fajne fajne i nie drogie, podobne mam do nabycia firmy ada-moto za 100zł tyle że mają gorszą jakość wykonania więc chyba się skusze na te rękawice tym bardziej że mówisz że spełniły swoje zadanie 

tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
Kupiłem je w kwietniu tego roku i na prawdę jestem bardzo pozytywnie zdziwiony, że za taką kasę można miec dobre rękawice. Jeździłem w nich nawet przy temp. dochodzących do 30*C i łapy zbytnio się nie pociły. Owszem było bardzo ciepło ale pot się nie lał.
Ręka była wilgotna ale delikatnie. Nie są przepocone bo w środku nie śmierdzą. Przy niskich temperaturach też dają radę. Jechałem przy 0*C i jakoś palce mi nie sztywniały.
Ręka była wilgotna ale delikatnie. Nie są przepocone bo w środku nie śmierdzą. Przy niskich temperaturach też dają radę. Jechałem przy 0*C i jakoś palce mi nie sztywniały.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości