Zobacz wątek - Śmieszny artykuł
NAS Analytics TAG

Śmieszny artykuł

O wszystkim
_________

Śmieszny artykuł

Postprzez Trener » 26/8/2009, 00:02

http://www.scigacz.pl/Motocyklisci,blag ... 10459.html

no i jak ktoś ma przegląd OC i prawko to może jezdzić po publicznej drodze , jesli wydech jest za głośny to od tego jest nasza "milicja" albo nasze stacje kontroli pojazdów . I jak np. nie widziałem nigdy gówniarzy - odpierdalaczy na he he R1 w koszulkach . A jak bym zobaczył to bym pomyślał jego sprawa niech jezdzi jak chce więc jego sprawa :D Cały artykuł jest śmieszny :D
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 26/8/2009, 00:13

Ja nie widze nic smiesznego w tym artykule :P jedynie komentarze jakis glowonogow...
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez deyna » 26/8/2009, 00:17

Nic tam śmiesznego raczej nie ma. Ale co prawda to prawda paru narozrabia a dostają wszyscy ;).
Była CBR 600 F2.
deyna
Bywalec

Postprzez Demotywatrrro » 26/8/2009, 01:08

Gówno mnie to obchodzi, że te mendy puszkarze chcą spać, a ja chcę spokojnie jechać bez ciągłego strachu, że mi ktoś wyjedzie.

dobranoc...
Demotywatrrro
Świeżak

Postprzez Bystry » 26/8/2009, 07:05

Demotywatrrro napisał(a):g.... mnie to obchodzi, że te mendy puszkarze chcą spać, a ja chcę spokojnie jechać bez ciągłego strachu, że mi ktoś wyjedzie.

dobranoc...

1 raz się z Tobą zgodzę ;) wieczorem bądź w nocy jest minimalny ruch więc wtedy można poszaleć ;)
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez falconiforme » 26/8/2009, 07:17

Demotywatrrro , wśród tych puszkarzy są też śpiący motocykliści. W Toruniu słychać wieczorem te wybebeszone wydechy z odległości kilku/kilkunastu skrzyżowań.
Jakim trzeba być idiotą by nie dawać spać kilku tysiącom ludzi jednym motocyklem??
Do 22.00 można się wyszaleć, a potem spróbuj spać z zamkniętym oknem w takie upały.

Wybebeszone wydechy ani nie robiÄ… efektu Turbo w motocyklu ani nie brzmiÄ…. ProdukujÄ… tylko decybele.
Stanie za takim motocyklem to kara.

Bystry napisał(a):
Demotywatrrro napisał(a):g.... mnie to obchodzi, że te mendy puszkarze chcą spać, a ja chcę spokojnie jechać bez ciągłego strachu, że mi ktoś wyjedzie.

dobranoc...

1 raz się z Tobą zgodzę ;) wieczorem bądź w nocy jest minimalny ruch więc wtedy można poszaleć ;)

A tak właśnie zachowują się typowi puszkarze. Mają tylko swoje podstawowe instynkty zachowawcze, wszystko po najmniejszej linii oporu. Zero tolerancji, zero myślenia, człowiekiem jestem tylko z nazwy.
Ostatnio edytowano 26/8/2009, 07:22 przez falconiforme, łącznie edytowano 3 razy
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Leitho » 26/8/2009, 07:20

Mam ich w dupie, ale to ze mnie przejedzie z nienawisci to juz mam gdzie...
Gratuluje podejscia ;)
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Dandi93 » 26/8/2009, 07:25

Ale można wyjechać za miasto, bo jednak taki supersport z wyprutym tłumikiem to nie jest radość dla ucha o np 3 w nocy. A żeby poszaleć to możesz pojechać na tor, czy na lotnisko. Ogólnie zawsze tak było że przez takich ludzi, jest szargana reputacja wszystkich motocyklistów
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
Dandi93
Bywalec

Postprzez leff » 26/8/2009, 07:29

dobranoc...

i dlatego takich jak Ty powinno sie separowac od spoleczenstwa ....... wiesz chociaz co to jest menda?
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Re: Śmieszny artykuł

Postprzez MadboY » 26/8/2009, 08:25

ms407 napisał(a): nie widziałem nigdy gówniarzy - odpierdalaczy na he he R1 w koszulkach .

Wychodzisz czasem na ulice? Takich kozakow jest mnowstwo. Ja w pelni popieram Lovtze. Zauwazcie ze tam nie ma nic przeciwko jezdzie w nocy i trenowaniu techniki jazdy korzystajac z malej gestosci ruchu. Jest tylko sugestia, aby nie napierdalac do odciny bez tlumikow w srodku nocy..

Chociaz osobiscie mi to nie przeszkadza jak slysze "yyyyy, Yyyyyyyyy, YYYYYYYYYYYYYY!" - ale jestem w stanie zrozumiec innych ludzi, ktorym to niekoniecznie przypada do gustu.
Ostatnio edytowano 26/8/2009, 08:29 przez MadboY, łącznie edytowano 1 raz
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ;)
MadboY
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Fy_Sz » 26/8/2009, 08:27

troche w tym racji jest...sam niekiedy spie z otwartym oknem i nie jest to fajne gdy sie zasnąć próbuje a pod twoim oknem jakiś gosc żyłuje swoje R1 do odciecia;-{ ale z drugiej strony prawo tego nie zabrania i każdy ma prawo robic co chce.....
lepiej jechać 80km/h na winklu niż 180km/h po prostej....
Fy_Sz
Świeżak

Postprzez SQ » 26/8/2009, 08:28

mi się wydaje, że motocykle zrobiły się na tyle popularne, że już nie można traktować motocyklistów jako jednej grupy.

to, że ktoś jeździ autem do pracy nie stawia go w jednym rzędzie z fanem ścigania na 1/4, który swoje hobby też chętnie kontempluje w późnych godzinach nocnych.
SQ
Mieszkaniec forum

Postprzez patryk83 » 26/8/2009, 08:47

Ja mieszkam na osiedlu gdzie nawet asfaltu nie ma bo kanalizacje mi robią więc nie mam problemów z motocyklistami ale mam psa malamuta(takie większy husky) i skur... mam czasami ochotę zakopać na ogródku żywcem jak ja sobie śpię a on zaczyna wyć do księżyca i tak potrafi od 23-7 rano :/
Pamiętam jak kiedyś o 2 w nocy ktoś dzwoni do drzwi no to zszedłem na dół otworzyłem a tam zaspany sąsiad z prośba żebym coś z psem zrobił ;p

Żeby nie odejść za daleko od tamtu to ja się nie dziwię, że ludzie chcą spać. Po 22 panuje cisza nocna i wszelkie takie ganianie z wyprutym wydechem powinno być surowo karane. Tylko szkoda, że ITD pracuje w dzień a w nocy to co taki policjant może zrobić jak nawet sprzętu do pomiaru hałasu nie ma...
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez Trener » 26/8/2009, 08:52

No właśnie . Są psy które głośno szczekają , auta z przerobionymi wydechami lub głośną muzyką . Wszystkim się nie dogodzi . Ale do ch.... prawo nie zabrania jazdy po nocach . Mi tiry przeszkadzają bo latem jak mam otwarte drzwi na ogród to TV mi zagłuszają i co mam zażalenie pisać czy strzelać do nich ? Zawsze komuś coś bedzie przeszkadzało .
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez analogsik » 26/8/2009, 08:57

Szczerze mówiąc, to podpisuje się pod apelem. U mnie też, mimo nienajwiększego miasta (około 100 tyś) często po nocach trzeba wysłuchiwać bardzo głośnych motocykli. Zastanawiam się jak oni przechodzą przeglądy?
Pozdrawiam Plaski,
analogsik
Świeżak

Postprzez falconiforme » 26/8/2009, 09:10

Ale tu nie chodzi o prawo. Prawo nie jest wyznacznikiem ludzkości. Zobaczcie co się dzieje w Malezji czy innych państwach gdzie kobieta za picie piwa zostanie wychłostana.

Chodzi o to by człowiek człowieka zrozumiał.
Chodzi o to by człowiek miał własny rozum i by widział dalej niż kawał kiełbasy.

Dekiel bez tłumika nie rozumie że ktoś chce się wyspać.
A potem dekiel w samochodzie nie rozumie że lepiej nie zajeżdżać motocyklowi drogi, że środkiem można, że lepiej jak motocykliści pchają się na czerwonym na początek. W końcu powoduje to zmniejszenie korków.

Taki tekst
"Przejechało obok mnie 10 świrów"
czy taki tekst:
"Przejechało obok mnie 10 motocyklistów. Dobrze, bo w innym wypadku np. miałbym przed sobą 10 samochodów"
Ostatnio edytowano 26/8/2009, 09:28 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez TroyaN1984 » 26/8/2009, 09:11

analogsik napisał(a):Szczerze mówiąc, to podpisuje się pod apelem. U mnie też, mimo nienajwiększego miasta (około 100 tyś) często po nocach trzeba wysłuchiwać bardzo głośnych motocykli. Zastanawiam się jak oni przechodzą przeglądy?

a od kiedy to siÄ™ motorem jezdzi na przeglÄ…d?? ja zawsze mkne tylko z dowodem
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
TroyaN1984
Świeżak

Postprzez SQ » 26/8/2009, 09:12

zgadza siÄ™
dajmy żyć innym, a odwdzięczą się tym samym
SQ
Mieszkaniec forum

Postprzez SQ » 26/8/2009, 09:13

TroyaN1984 napisał(a):
analogsik napisał(a):Szczerze mówiąc, to podpisuje się pod apelem. U mnie też, mimo nienajwiększego miasta (około 100 tyś) często po nocach trzeba wysłuchiwać bardzo głośnych motocykli. Zastanawiam się jak oni przechodzą przeglądy?

faktycznie motorem się nie jeżdzi. jednak motocyklem zawsze
SQ
Mieszkaniec forum

Postprzez analogsik » 26/8/2009, 09:17

TroyaN1984 napisał(a):

Tego też nie mogę pojąć. Samochodem też nie korzystasz z przeglądu tylko lecisz z samym dowodem? Tu chodzi chyba o wasze bezpieczeństwo. No może że sam jesteś w stanie sobie sprawdzić wszystko w garażu bez sprzętu, który jest w stacji kontroli pojazdów?

Przy okazji przypominam, że jest to łamanie prawa i przez Ciebie i przez diagnostę.
analogsik
Świeżak

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê