Śmieszny artykuł
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
zadzior - Stały bywalec
Co byśmy nie zrobili, i tak nie przekonamy reszty społeczeństwa do nas. Czy to Wam się podoba czy nie. A więc łututututut o 2 w nocy jest najlepszym odwdzięczeniem się za wszystkie utrudnienia na drodze.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Demotywatrrro napisał(a):Co byśmy nie zrobili, i tak nie przekonamy reszty społeczeństwa do nas. Czy to Wam się podoba czy nie. A więc łututututut o 2 w nocy jest najlepszym odwdzięczeniem się za wszystkie utrudnienia na drodze.
Przestań się ograniczać i zakładać klapki na oczach. Do końca życia będziesz się okłamywać że jesteś najlepszy, niewinny i to co robisz przeszkadza tylko tym niedobrym.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Demotywatrrro napisał(a):Co byśmy nie zrobili, i tak nie przekonamy reszty społeczeństwa do nas. Czy to Wam się podoba czy nie. A więc łututututut o 2 w nocy jest najlepszym odwdzięczeniem się za wszystkie utrudnienia na drodze.
az sie trafi taki co ciebie trafi
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
falconiforme napisał(a):Demotywatrrro napisał(a):Co byśmy nie zrobili, i tak nie przekonamy reszty społeczeństwa do nas. Czy to Wam się podoba czy nie. A więc łututututut o 2 w nocy jest najlepszym odwdzięczeniem się za wszystkie utrudnienia na drodze.
Przestań się ograniczać i zakładać klapki na oczach. Do końca życia będziesz się okłamywać że jesteś najlepszy, niewinny i to co robisz przeszkadza tylko tym niedobrym.
Czy ja mówię, że ja coś robię ? Ja nic nie robię, ale też nie mowie, że Ci co to robią są źli. Mało tego, uważam że chłopaki mają pasję, nie mają torów, w dzień jest ruch i pełno pał na ulicach, a więc zapier**** sobie w nocy.
A czy robią to niezgodnie czy zgodnie z przepisami, to już sprawa policji, która podkreśla że czuwa nad naszym bezpieczeństwem. Tak tak bezpieczeństwem....
- Demotywatrrro
- Świeżak
Ja kolesi rozumiem ale oni chcą jeździć, a ja tego MUSZĘ słuchać.
Przykład: U mnie jest uliczka o nazwie Okopowa, taka mała cicha. Kilku kolesi często latało w nocy na motorach z wyprutymi wydechami i skończyło się na tym, że na odcinku 600 metrów drogowcy założyli 3 progi zwalniające, bynajmniej nie na mój wniosek. Teraz d*pa, przejeżdżam moto albo autem przez 3 progi dygając do pracy.
Mogą sobie wyjechać kawałek za miasto i tam poszaleć. Po nocy słuchania piłowanych silników może mi coś "nie wyjść" w trakcie jazdy i tak koledzy nocni motocykliści wykreślą jednego ze swoich.
Przykład: U mnie jest uliczka o nazwie Okopowa, taka mała cicha. Kilku kolesi często latało w nocy na motorach z wyprutymi wydechami i skończyło się na tym, że na odcinku 600 metrów drogowcy założyli 3 progi zwalniające, bynajmniej nie na mój wniosek. Teraz d*pa, przejeżdżam moto albo autem przez 3 progi dygając do pracy.
Mogą sobie wyjechać kawałek za miasto i tam poszaleć. Po nocy słuchania piłowanych silników może mi coś "nie wyjść" w trakcie jazdy i tak koledzy nocni motocykliści wykreślą jednego ze swoich.
Innocence proves nothing...
- valhalla
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Jak ktoś do odciny bez tłumika jeździ to jeszcze rozumiem, że to jakiś jełop, no ale z normalnym tłumikiem, że trochę się przygaruje to nic strasznego. A w baniak strzelać nie będę coś Ty zgłupiał, żeby mi się cała wacha z baniaczka 5'tki wylała?
Poza tym to zatyczki do uszu to kilka złotych:D
Poza tym to zatyczki do uszu to kilka złotych:D
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
leff napisał(a):C-bool strzel sie w baniak bo glupoty wypisujesz, to nie ogol ma sie dostosowac do marginesu ale margines do ogolu
Ależ wk****ł mnie ten tekst!
A niby czemu ktoś ma się dostosowywać do ogółu? Co to kvrwa socjal i komuna na całego? Jeśli jeżdżą po publicznej drodze z homologowanymi wydechami to niby czemu mają się do ciebie dostosowywać? (wiem że z tą homologacją to nie do końca tak pięknie, ale za to pieski maja prawo ścigać) Ktoś ci kazał zamieszkać przy wylotówce z miasta?
Co do gości z wyprutym wydechem w nocy - chamstwo i buractwo, ale na pewno nie gorsze niż disco polo lecące w środku nocy w Super Tuning VW Golf 2 GT.
DOWN: stopery to zajebista rzecz! Warto zainwestować zamiast pluć się w necie, a i efekty są lepsze.
Ostatnio edytowano 26/8/2009, 21:23 przez Invi, łącznie edytowano 3 razy
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
- Demotywatrrro
- Świeżak
mowie o przelotach po osiedlach z rozdlubanymi wydechami albo o ciagnieciu do odcinki a nie o normalnej jezdzie - teraz jasniej?
a jesli chodzi o ogol .... no cooosz, pamietaj o jednym, ze jak sie wkurwi kilka osob to i herkules dupa gdy ludu kupa
a jesli chodzi o ogol .... no cooosz, pamietaj o jednym, ze jak sie wkurwi kilka osob to i herkules dupa gdy ludu kupa
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Ja tam ogólnie ugodowy jestem , może przez to że nie jedno na sumieniu mam , ale naprawde , że komuś przeszkadza za głośne moto ? No k..... w oczach ani radaru nie ma , ani k....... nie zmierzy dB słuchem . To o co chodzi ? Jakbym się miał kłócić o szczekanie psa , hałasy rano . głośną muzyke w piątek , wydech motoru , muze w aucie , jebanie po nocach to całe moje życie by upłynęo na wojnach z sąsiadami . Ludzie jak każdy się zajmie swoimi sprawami bedzie GIT naprawde .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Nie wiem ilu z was było na wyścigach rallycross-owych.
Mały tor i blisko trybuny. Po godzinie słuchania wybebeszonych wydechów głowa napierd***.
W Toruniu widziałem jednego kolesia na motocyklu oblepionym naklejkami i namiastką wydechu. Lekka przygazówka jest po prostu nie do wytrzymania.
Głośne wydechy ale w jakikolwiek sposób brzmiące są super ale nie wtedy gdy jeździsz po całej skali obrotomierza w nocy.
Ja w Aprilii mam serię i jak jadę po 22.00 na osiedlu to słyszę że hałasuję za cztery samochody. Sens przygazówek widzę tylko w dzień w innym przypadku jestem bezmózgim idiotą.
Mały tor i blisko trybuny. Po godzinie słuchania wybebeszonych wydechów głowa napierd***.
W Toruniu widziałem jednego kolesia na motocyklu oblepionym naklejkami i namiastką wydechu. Lekka przygazówka jest po prostu nie do wytrzymania.
Głośne wydechy ale w jakikolwiek sposób brzmiące są super ale nie wtedy gdy jeździsz po całej skali obrotomierza w nocy.
Ja w Aprilii mam serię i jak jadę po 22.00 na osiedlu to słyszę że hałasuję za cztery samochody. Sens przygazówek widzę tylko w dzień w innym przypadku jestem bezmózgim idiotą.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Ale niektórzy tu pieprzą głupoty. Tu nie jest mowa o tirach, puszkach bez wydechu, szczekających po nocy psach. To, że sąsiad bije żone nie daje mi prawa(moralnego, nie myślę tu o przepisach) bić dziecka.
Ktoś jeździ golfem bez wydechu to na pewno jest gorszy ode mnie i mogę robić co chcę?. Litości. Ile wy macie lat?
Żyjemy w społeczeństwie to powinniśmy jakoś dostosować (tylko nie pitolcie tu o socjale i komunie, bo to nie na temat). Albo nie bądźmy hipokrytami i nie płaczmy, że ktoś nam nie chce zrobić miejsca w korku. Bo niby czemu? Chamstwo takie jest i tak dużo mniejsze niż budzenie ludzi (ich małych dzieci) po nocach.
Falconiforme tu bardzo słusznie zauważył. Prawo prawem ale albo jesteśmy ludźmi albo nie (z pełnymi konsekwencjami).
Ktoś jeździ golfem bez wydechu to na pewno jest gorszy ode mnie i mogę robić co chcę?. Litości. Ile wy macie lat?
Żyjemy w społeczeństwie to powinniśmy jakoś dostosować (tylko nie pitolcie tu o socjale i komunie, bo to nie na temat). Albo nie bądźmy hipokrytami i nie płaczmy, że ktoś nam nie chce zrobić miejsca w korku. Bo niby czemu? Chamstwo takie jest i tak dużo mniejsze niż budzenie ludzi (ich małych dzieci) po nocach.
Falconiforme tu bardzo słusznie zauważył. Prawo prawem ale albo jesteśmy ludźmi albo nie (z pełnymi konsekwencjami).
-
puff - Świeżak
Hałasowanie w nocy to jest w pewnym sensie chamstwo. W pełni rozumiem ludzi którzy chcą się wyspać w nocy a wy im zapierdalacie pod oknami czy to z seryjnymi tłumikami czy nie. Prawda jest taka, że na serii też nieźle się hałas niesie w nocy. Wiem, bo mam serię u siebie i jak jadę powyżej 5k to już zaczyna być głośno. Chcecie żeby ludzie byli dla was mili to bądźcie mili do nich i wy sami. Zacznijcie od siebie a świat będzie lepszy. Niestety u nas każdy każdemu próbuje coś udowonić i potem tak jest... coś za coś ;D "Sąsiad ma lepsze auto ode mnie, to żreć nie będę przez pół roku, ale muszę sobie kupić jeszcze lepsze!". I tak było, jest i będzie. A co do dostosowywania się do ogułu. Nie zawsze większość ma rację (weźcie sobie np wybory do sejmu ;D), pamiętajcie o tym.
Tyle z mojej strony.
Tyle z mojej strony.
-
lonewolf - Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3