Rekawice Alpinestars -znowu chinska podrobka
• Strona 1 z 1
Rekawice Alpinestars -znowu chinska podrobka
Witam. A wiec opisze jak w temacie ,chodzi konkretnie o model GP pro .Wczesniej bylo juz o modelu SP1 lecz opisze teraz roznice po ktorych mozna na pierwszy rzut oka odroznic GP PRO,orginal od podrobek .Znajac pomyslowosc naszych rodakow, poprzez serwis allegro chca troszeczke zarobic kupujac cos na ebay a sprzedajac na allegro ze swoja marza oczywiscie i tak znajac ceny ze strony glownej alpinestara czyli 229.95 $ wiadomo ze lipy nie bedzie- orginal wiec klikamy na ebay.com wpisujac w wyszukiwarke interesujacy na model wyskakuje kilka pozycji ,patrzac na najnizsze cenowo zaczynaja sie od 109 $,niezla roznica co?? Po co mamy placic 229.95 + 40 $za przesylke jak tutaj za 109 $ wysla nam jeszcze za darmo gdzie chcemy.Lecz zwrocic prosze uwage na 2 istotne rzeczy. Model ze strony producenta na ochranaiczach kostek odchodza 4 pazurki a na tych za 109 dolcow az 6, druga rzecz to ochraniacze na palcach,ze strony producenta widac platikowe a na tych za 109 dolcow sa pseudo carbonowe jak na tych za 100zl.Po trzecie lokalizacja firmy CHINA. Nastepnym problemem sa rekawice za 149 $ , ze zdjec nie roznia sie niczym oprocz miejscem lokalizacji znowu CHINA i znowu wysylka za free. Kuzwa co tu robic?? Moze jest roznica w jaki sposob sa pakowane.Kiedys chyba widzialem ze te gp pro sa pakowane w karton a nie w zwykla foliowa torebke,moze tu jest haczyk.Trzeba by bylo do intercarsu zadzwonic i sie popytac,ma ktos ziomala w inercarsie??
-
przemko27vr4 - Świeżak
Mam kolege ktory pracuje w carsie i jak kiedys bylem u niego na sklepie to widzialem wszystkie rzeczy z alpinestars ze byly wyprodukowane w chinach albo Wietnamie.Sam smigam w rekawicach alpinestars produkcji Made in Wietnam.....Poprosty tam jest tansza sila robocza 

- Alkad
- Świeżak
Przeczytajcie sobie jeszcze raz ten post viewtopic.php?t=30413&start=0 Ja tam nie wierze w cuda. Alkad,jak masz kolege w intercarsie to zapytaj sie o opakowanie gp pro
-
przemko27vr4 - Świeżak
opakowanie gr pro jest zasowane na suwak przezroczyste
gp tech sa w kartonach tekturowych bardzo ladnych
za gp pro dalem kolo 160$
gp tech 180$
spidi carbo six 160$
gp tech sa w kartonach tekturowych bardzo ladnych
za gp pro dalem kolo 160$
gp tech 180$
spidi carbo six 160$
Tl 1000r
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
-
Artur 666 - Bywalec
Witam Wszystkich.
Sam przywiozłem kilka par rękawic Alpinestars GP PRO z USA.
Owszem na metce jest Made in China i nikogo nie powinno to dziwić, jak wiadomo światowe marki odzieży( i nie tylko ) zatrudniają sobie fabryki właśnie w CHINACH ze względu na koszty produkcji.
Widziałem na allegro sporo podróbek SP-1, jestem pewien że większość z nich to podróbki, ale czego się spodziewać za cenę 250pln? Ludzie nie dajcie się nabierać..... Za rękawice Alpinestars trzeba dać CONAJMNIEJ 450-550zł. Zawsze najlepszą opcją jest po prostu wypytanie sprzedającego o wszystkie możliwe szczegóły i o zwrot pieniędzy w razie czego.
Ja wystawiłem również na allegro GP PRO, cena to 450zł( niżej nie ma co nawet pytać ).Cena i tak jest dość konkurencyjna ze względu choćby na taniego dolara. Ostatnio kolega z forum PRZEMKO27r... napisał mi niemiłego maila że poinformował serwis aukcyjny o sprzedaży rzekomych podróbek przeze mnie.
W odróżnieniu od innych ja dodaję realne zdjęcia, zrobione przeze mnie, wszystko jest do wglądu. Ochraniacze na kostkach są plastikowe a nie pseudo-carbon tj w podróbach. A że produkcja Chiny, to już wyjąśniłem dlaczego tak. Już napisałem stosownego maila, to co sprzedaję jest tylko i wyłącznie najlepszej jakości, oryginalnie zapakowane z USA. Pchanie wszystkich do jednego wora ani nie jest rozsądne ani fair. Więc proszę Cię, nie wyj jak syrena na forach i na innych portalach bo przez Twój spam narobisz sobie tylko problemów.
Pozdrawiam
Sam przywiozłem kilka par rękawic Alpinestars GP PRO z USA.
Owszem na metce jest Made in China i nikogo nie powinno to dziwić, jak wiadomo światowe marki odzieży( i nie tylko ) zatrudniają sobie fabryki właśnie w CHINACH ze względu na koszty produkcji.
Widziałem na allegro sporo podróbek SP-1, jestem pewien że większość z nich to podróbki, ale czego się spodziewać za cenę 250pln? Ludzie nie dajcie się nabierać..... Za rękawice Alpinestars trzeba dać CONAJMNIEJ 450-550zł. Zawsze najlepszą opcją jest po prostu wypytanie sprzedającego o wszystkie możliwe szczegóły i o zwrot pieniędzy w razie czego.
Ja wystawiłem również na allegro GP PRO, cena to 450zł( niżej nie ma co nawet pytać ).Cena i tak jest dość konkurencyjna ze względu choćby na taniego dolara. Ostatnio kolega z forum PRZEMKO27r... napisał mi niemiłego maila że poinformował serwis aukcyjny o sprzedaży rzekomych podróbek przeze mnie.
W odróżnieniu od innych ja dodaję realne zdjęcia, zrobione przeze mnie, wszystko jest do wglądu. Ochraniacze na kostkach są plastikowe a nie pseudo-carbon tj w podróbach. A że produkcja Chiny, to już wyjąśniłem dlaczego tak. Już napisałem stosownego maila, to co sprzedaję jest tylko i wyłącznie najlepszej jakości, oryginalnie zapakowane z USA. Pchanie wszystkich do jednego wora ani nie jest rozsądne ani fair. Więc proszę Cię, nie wyj jak syrena na forach i na innych portalach bo przez Twój spam narobisz sobie tylko problemów.
Pozdrawiam
- FoxXYx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości