Nie odpala
• Strona 1 z 1
Nie odpala
Witam.
POprzedni temat zostal zamkniety , poniewaz jest temat zbiorczy o derbi ktorego nie moge znalesc.Wiec ten nie zakladam jako derbi.
No wiec , motor mi zgasl poprostu jak wracalem do domu , zaczelo tak buczec i tyle.
Swieca dobra, iskra jest , tłok sie rusza , gaznik wyczyszczony , juz nie wiem co robic.Mam takie pytanie czy jesli modul jest zryoany to nie powinno byc iskry?Bo w tamtym temacie ludzie doradzali mi ze moze byc modul dupniety ale iskra taka jest ze by konia zabila
POprzedni temat zostal zamkniety , poniewaz jest temat zbiorczy o derbi ktorego nie moge znalesc.Wiec ten nie zakladam jako derbi.
No wiec , motor mi zgasl poprostu jak wracalem do domu , zaczelo tak buczec i tyle.
Swieca dobra, iskra jest , tłok sie rusza , gaznik wyczyszczony , juz nie wiem co robic.Mam takie pytanie czy jesli modul jest zryoany to nie powinno byc iskry?Bo w tamtym temacie ludzie doradzali mi ze moze byc modul dupniety ale iskra taka jest ze by konia zabila

- matryks
- Świeżak
NO TO SPRAWDŹ CZY JEST PASEK!!!
Jak strzelił ci pasek, to zadławiło silnik i zgasł... Zamach silnika w skuterze jest realizowany poprzez pasek i sprzęgło... Brak paska uniemożliwi odpalenie moto

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
To słabo szukałeś bo jest w przyklejonych taki temat.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości