Kameleon
• Strona 1 z 1
Kameleon
Ma ktoś może pomalowany motor kameleonem? Zastanawiam się czy nie wydać więcej kasy i pomalować moją Suzi właśnie kameleonem, po podobno moze wyjść gówno jak sie pomaluje jedną strone po szlifie. Może wie ktoś jakie są tego koszty?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
ja mam inna wizje tego - jezeli wogole pomaluje i to nawet nie biore pod uwage tego ,ze bede mial problem ze sprzeadażą - w koncu kupiłem motor dla siebie i zrobie wszystko zeby wyglądał tak jak chce. narazie to koncepcja - jutro zadzwonie do lakiernika który właśnie we wrocku zajmuje sie takimi sprawami i zobacze ile mi krzyknie za coś takiego - i tak musze zrobić cos z tym bokiem.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Może jak więcej osób powie Ci, że to zły pomysł to się zastanowisz. Troche to obciachowato wygląda na motocyklu. Naprawiaj pod taki sam kolor. Zobaczysz, że nowy lakier tego samego koloru będzie też wyglądał super.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
no ja również nie przepadam za takim "lansem" - wygląda to koszmarnie moim zdaniem, a dużo lepiej (i taniej) można motor pomalować normalnym lakierem.
Kwestia koncepcji, nic więcej - 2-3 kolory + jakieś dodatkowe elementy (naklejki albo cuś w tym stylu) i będzie git.
Można jeszcze wypolerować felgi, ramę, itp. Opcji jest naprawdę mnóstwo
Kwestia koncepcji, nic więcej - 2-3 kolory + jakieś dodatkowe elementy (naklejki albo cuś w tym stylu) i będzie git.
Można jeszcze wypolerować felgi, ramę, itp. Opcji jest naprawdę mnóstwo
any colour you like as long as its black
- xyl_az1
- Świeżak
ja sie na razie zastanawiam - bo mam opcje pomalować ten bok (co może wyjść w innym odcieniu mimo dobrania lakieru komputerowo i potem jeszcze oklejać cały motor od nowa bo facet na allegro mi powiedział ,ze może wyjść inny odcień naklejek jeżeli bede zamawiał na pół motoru)na oryginalny lub walnąć go całego właśnie na kameleona lub coś innego. mam jeszcze sporo czasu do namysłu więc...
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości