BMW F 800 GS >>> Na pierwszy motocykl ?? Proszę o
• Strona 1 z 1
BMW F 800 GS >>> Na pierwszy motocykl ?? Proszę o
Witam.
Jak juz napisałem w temacie zastanawiam się nad kupnem pierwszego jednośladu. Motorek ma służyc głównie jako środek transportu, na trasie Dom > Praca > Dom.
Trasa ma jakieś 30 KM, 1/2 poza miastem ( słaba nawierzchnia ) reszta w mieście ( zasadniczo jeszcze gorsza nawierzchnia
)
Proszę o wypowiedzi na temat tego wlaśnie modelu.
Jeżeli ktoś uważa ze jakaś inna maszyna lepiej się sprawdzi to prosze o polecenie, napewno wezmę pod uwagę.
Dzieki.
Jak juz napisałem w temacie zastanawiam się nad kupnem pierwszego jednośladu. Motorek ma służyc głównie jako środek transportu, na trasie Dom > Praca > Dom.

Trasa ma jakieś 30 KM, 1/2 poza miastem ( słaba nawierzchnia ) reszta w mieście ( zasadniczo jeszcze gorsza nawierzchnia

Proszę o wypowiedzi na temat tego wlaśnie modelu.
Jeżeli ktoś uważa ze jakaś inna maszyna lepiej się sprawdzi to prosze o polecenie, napewno wezmę pod uwagę.
Dzieki.
- luzak
- Świeżak
Tak, będę jeździł po mieście, tylko chciałbym rownież żeby motorek byl ekonomiczny, to ma byc taka alternatywa dla samochodu... a słyszalem że te BMki pala stsounkowo mało.
Zastanawia mnie tylko czy sa one trwałe czy raczej awaryjne bo niestety nie znam nikogo kto jeździ takim jednośladem.
Zastanawia mnie tylko czy sa one trwałe czy raczej awaryjne bo niestety nie znam nikogo kto jeździ takim jednośladem.
- luzak
- Świeżak
Ekonomiczna miejska dojazdówka? Zależy do czego się przyrówna
Przynajmniej 6l spali, tyle ile np Peugeot 307 1,6HDI

- Tmek
- Świeżak
Kończąc swój udział w tej dyskusji
dodam, że za bardzo nienaprzeciskasz się tak szerokim i wysokim (równowaga ) motocyklem.

- Tmek
- Świeżak
chyba się nie psuje bo w relacjach z wycieczek motocyklowych na gs-ah np. w gazetach bardzo je chwalą ale na pierwsze moto jak ci się podoba ta bm-ka to może pomyśl o gs 650 a nie 800.
-
wasil1993p - Bywalec
Klamka jeszcze nie zapadła, nie wybrałem jeszcze na 100% dlatego własnie założyłem ten topic. Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to proszę pisac nie wykluczone że się zdecyduję na zupełnie inny motorek.
Co do BMki to przemawia za nia rózwnież to że ma wysoko kanapę, mam 190 cm wzrostu i nie zamierzam się gimnastykowa na motorku tylko z przyjemnościa nim jeździc.
Co do BMki to przemawia za nia rózwnież to że ma wysoko kanapę, mam 190 cm wzrostu i nie zamierzam się gimnastykowa na motorku tylko z przyjemnościa nim jeździc.
- luzak
- Świeżak
• Strona 1 z 1