Prostytutki :)
Łobuz napisał(a):mar111cin napisał(a):będziesz miała najszerszy w mieście xD
Będę budzić rispekt
Edit:
Poza tym Ty lubisz takie, prawda?
ale ja mówiłem o horyzoncie ;P po tym już żaden Ci nie sprawi przyjemności

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Fajna zwała jest jak stoją w samych gaciach i cyckonoszach przy drodze takie Ukrainki i Bułgarki
Podmyją się żywcem zdrój i gitara 

-
turboponczek - MEGA TROLL
nie, nigdy nie mam gotowych odpowiedzi ^^ wcale nie pyskuje ;p
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
a jak
już nie jest popisana
przeszkadza Ci ?
Jeszcze byś chciała dotknąć 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Odnośnie głównego pytania.
Nigdy
i nie zamierzam, po co płacić za coś co można mieć za free, wystarczy tylko upolować odpowiednią istotę płci przeciwnej
Za to mam kumpli którzy notorycznie korzystali do puki guma nie pękła jednemu z nich, od tamtej pory żaden nie chodzi
na jego szczęście po kilkakrotnych badaniach (u tego któremu pękła guma) okazało się że jest zdrowy i nic nie załapał.
Z tego co zauważyłem motocykliści nie mają problemu z podrywaniem chętnych lasek
Nigdy

Za to mam kumpli którzy notorycznie korzystali do puki guma nie pękła jednemu z nich, od tamtej pory żaden nie chodzi

Z tego co zauważyłem motocykliści nie mają problemu z podrywaniem chętnych lasek

Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):Za to mam kumpli którzy notorycznie korzystali do puki guma nie pękła jednemu z nich, od tamtej pory żaden nie chodzina jego szczęście po kilkakrotnych badaniach (u tego któremu pękła guma) okazało się że jest zdrowy i nic nie załapał.
No to kumpel musiał być bardzo RAPTOWNY, skoro spalił lacza

Pal gumę, a nie duszę!
E... A kumpel nie interesował się, czy przypadkiem jego potomek gdzieś teraz nie porusza się po świecie?

"Zrobię ci małego motocyklistę, chcesz?"
KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
Ja miałem kiedyś kolege w Poznaniu , żonatego . Jezdził na k.... przeważnie raz w tygodniu . Mówił , że ma oziębłą żone . Jego żonie ponoć wystarczało raz w miesiącu . Myśle , że jest usprawiedliwiony
Wszak , jak się w domu dobrze najesz to po restauracjach nie chodzisz 

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
ms407 napisał(a):SzpiceR napisał(a):czy moj podpis cos mowi?
he. Najlepsze są cichodajki z czata
Próbowałeś.?

I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
Elwirka1809 napisał(a):ms407 napisał(a):SzpiceR napisał(a):czy moj podpis cos mowi?
he. Najlepsze są cichodajki z czata
Próbowałeś.?
Pozostawie ten post bez komentarza . Podejrzenia Państwa są całkowicie bezpodstawne , ta pani w tym kożuchu przyszłą i w tym kożuchu wychodzi

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Taki fajny temat i jeszcze go nie skomentowałem... mój błąd i niedopatrzenie i już to naprawiam...
Więc odpowiedz brzmi: nie, nie mam zamiaru i zdania nie zmienie...
a swoją drogą jak będę jechał jutro to w pewnym momencie na krajowej '7' od pewnego miejsc zaczynają stać panie jagodzianki...(panie z Warmii i Mazur są łatwiejsze
)
skorzystać nie zamierzam, ale zatrąbić starym zwyczajem nie omieszkam
...
do nieba też nie zamierzam iść bo co to za przyjemność z rodziną..., poza tym nie znam żadnej kuzynki i niewiem czy mam jakąkolwiek, aha no i 'ręką' też sobie nie pomagam...
Znam taką jedną panią (pracowała z moją mamą) która preferowała spnsoring... auto miała od jednego kochanka, wyjazd w góry od drugiego, nowe kolczyki od innego... jej mąż(chyba byli po ślubie??) siedział za pobicie i pół miasta się zastanawiało kogo pierwszego zaj**ie po wyjściu - ją czy jej facetów... jej córka bardzo ładna, mądra, wysportowana(cheerliderka) nie poszła w ślady mamusi... a szkoda...
A no właśnie czy pani która 'uprawia' sponsoring jest prostytutką
pytam z ciekawości - nie 'utrzymuje' nikogo 
Więc odpowiedz brzmi: nie, nie mam zamiaru i zdania nie zmienie...
a swoją drogą jak będę jechał jutro to w pewnym momencie na krajowej '7' od pewnego miejsc zaczynają stać panie jagodzianki...(panie z Warmii i Mazur są łatwiejsze

do nieba też nie zamierzam iść bo co to za przyjemność z rodziną..., poza tym nie znam żadnej kuzynki i niewiem czy mam jakąkolwiek, aha no i 'ręką' też sobie nie pomagam...
Znam taką jedną panią (pracowała z moją mamą) która preferowała spnsoring... auto miała od jednego kochanka, wyjazd w góry od drugiego, nowe kolczyki od innego... jej mąż(chyba byli po ślubie??) siedział za pobicie i pół miasta się zastanawiało kogo pierwszego zaj**ie po wyjściu - ją czy jej facetów... jej córka bardzo ładna, mądra, wysportowana(cheerliderka) nie poszła w ślady mamusi... a szkoda...
A no właśnie czy pani która 'uprawia' sponsoring jest prostytutką

-
rechaa - Świeżak
Nie jest aniołem
To takie samo sprzedawanie dupska tylko ze pod inna nazwa, proste. Mnie tam tekobiety nieco obrzydzaja.

To takie samo sprzedawanie dupska tylko ze pod inna nazwa, proste. Mnie tam tekobiety nieco obrzydzaja.
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Nie no ludzie
Skąd wy takie pomysły bierzecie
Ja tam uważam że jestem facetem i za seks nie mam zamiaru płacić
Jestem za młody żeby płacić po prostu ;P Może za jakieś 30 lat ;P Chodź czasami przy ekspresówkach stoją fajne panie
Czasami próbowały zatrzymać ale nie dały rady 

- juhnio
- Świeżak
po co placic za seks o losie..
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
-
TroyaN1984 - Świeżak