Jak przekonać rodziców do sprzedaży motocykla ? :/
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jak przekonać rodziców do sprzedaży motocykla ? :/
no problem mam... chcę sprzedać motocykl i jako całkowicie pełnoletni obywatel RP nie moge tego zrobić :/ niestety jak kupywałem motocykl to nie miałem NIPu i Mamusie musiałem dopisać do umowy ; ) tak że się stała pełnoprawnym współwłaścicielem motocykla xD (kurde jednocześnie jest na wpół motocyklistką? :/ nie wiedziałem że mam turboMamusie xD)
i teraz zaczął się problem, bo chce sprzedać motocykl i nie moge bez jej podpisu xD Mama martwi się bardzo o mnie i nie chce żebym sprzedawał motocykla (ojciec tym bardziej nie chce się z nim rozstać, bo inaczej czym będzie na laski jeździł xD) pomUżcie !!! co zrobić? Jak przekonać Mame do sprzedaży moto? :/ (dodam że sama nie jeździ.. może to dlatego..)
jak wytłumaczyć Mamie że 600setka jest za słaba i musze się nogami na światłach odpychać żeby to ruszyło :/ teraz przecież pora na coś z jedynką z przodu ; )
pomURZcie bo to dla mnie bardzo waRZne ;(
<zdesperowany>
i teraz zaczął się problem, bo chce sprzedać motocykl i nie moge bez jej podpisu xD Mama martwi się bardzo o mnie i nie chce żebym sprzedawał motocykla (ojciec tym bardziej nie chce się z nim rozstać, bo inaczej czym będzie na laski jeździł xD) pomUżcie !!! co zrobić? Jak przekonać Mame do sprzedaży moto? :/ (dodam że sama nie jeździ.. może to dlatego..)
jak wytłumaczyć Mamie że 600setka jest za słaba i musze się nogami na światłach odpychać żeby to ruszyło :/ teraz przecież pora na coś z jedynką z przodu ; )
pomURZcie bo to dla mnie bardzo waRZne ;(
<zdesperowany>
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
jest na to niezawodny sposob!!
jakis Motherfucker
jakis Motherfucker

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
mosche duga modlitwa wras z pszyjaciulmi motonitami w koscile pomosche pszekonac mame do zmiany decyzii?
A tak powaznie to kurde moze podrobic ten jej podbis?
A tak powaznie to kurde moze podrobic ten jej podbis?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
- Demotywatrrro
- Świeżak
...też tak myślę, ojciec dyrektor imperator duzo może.
Mar111cin to ma być uderzenie w tych,, jak przekonać rodziców do zakupu moto", ha, ha dobry żart. Pozdrawiam.
Mar111cin to ma być uderzenie w tych,, jak przekonać rodziców do zakupu moto", ha, ha dobry żart. Pozdrawiam.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
haha wiedzialem ze znajda sie ludzie ktozi nie zalapia
a zeby niebylo offtopa to moshe jeshcze pojescisz tom 600tkom bo na tysionca mozna tylko jak masz 40 lat bo inaczej to benciesz daffca!

a zeby niebylo offtopa to moshe jeshcze pojescisz tom 600tkom bo na tysionca mozna tylko jak masz 40 lat bo inaczej to benciesz daffca!
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
a nie możesz po prostu powiedzieć, że boisz się już jeździć czy coś, że chcesz kupić nowy ... pomyśl !!
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Kupiłeś szejsete jak nie miałeś 18 lat? O Ty łobuzie... Bez prawka się jeździło co?!
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss ; ) 600setke miałem po prawku ; ) poprostu wtedy jeszcze nie miałem NIPu i był problem w urzędzie skarbowym.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a):Landryss ; ) 600setke miałem po prawku ; ) poprostu wtedy jeszcze nie miałem NIPu i był problem w urzędzie skarbowym.
Dobra dobra tak się tłumacz

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Szafa napisał(a):Tysionca nie wolno kupować, bo Eneasz nie kazał i wogóle to i tak nie wykorzystasz jego mocy.
dlatego mam zamiar kupić coś, co po jedynce z przodu na drugim miejscu będzie miało coś innego niż zeo ; ) to wtedy już moge prawda? ; )
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości