Jak przekonać rodziców do sprzedaży motocykla ? :/
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Generalnie trzeba postawić starszych przed sprawą jasno i powiedzieć co jest na rzeczy. Ja problemu nie miałem bo motocyl kupiłem na siebie, tyle, że ze sprzedaża nie miałem problemu bo rodzice generalnie są przeciwni motocyklom, gorzej było z kupnem. ale czasem trzeba mysleć egoistycznie i przestać sie odpychać nogami ze świateł na tej 600 i kupić coś co jeździ 

-
adam_89 - Stały bywalec
Ja to nie wiem co wy o tym odpychaniu na światłach
Z was takie grubasy co od dziecka u wujka donalda się się żywią i moto nie ma siły jechać?
Czy kupujecie padła od handlarzy za grosze w których zamiast 4 cylindrów pracuje jeden?
Bo ja mam 600 o mocy tylko 50km i nigdy jeszcze się nogami nie odpychałem xD

Z was takie grubasy co od dziecka u wujka donalda się się żywią i moto nie ma siły jechać?

Bo ja mam 600 o mocy tylko 50km i nigdy jeszcze się nogami nie odpychałem xD
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):Szafa napisał(a):Tysionca nie wolno kupować, bo Eneasz nie kazał i wogóle to i tak nie wykorzystasz jego mocy.
dlatego mam zamiar kupić coś, co po jedynce z przodu na drugim miejscu będzie miało coś innego niż zeo ; ) to wtedy już moge prawda? ; )
Kup 125-tkę ... ale i tak jej nie wykorzystasz w 100% to może lepiej kup GTA 4 i przejdź je w 100% xDDDD
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):Tysionca nie wolno kupować, bo Eneasz nie kazał i wogóle to i tak nie wykorzystasz jego mocy.

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
TY mar111cin ja się nie dziwię Twojej mamie bo doszły mnie słuchy jak popierdzielasz na tej swojej maszynie ;p
A topic normalnie tak głęboko z d** wzięty niczym ten "Jak przekonać rodziców za kupna motocykla" ;p
Bez dobrych argumentów to chyab nie przejdzie
Moto ma za słaby silnik a Ty często jeździsz z plecaczkiem, coś sie zaczyna psuć to lepiej sprzedać niech sie komuś innemu popsuje... ;p i inne w ten deseń pierdoły które przekonają mamusie no a ojcu powiedz, że jak blachary widzą lytra to im się morko w majtach na sam widok robi... myślę, że to im przemówi do rozsądku :>
A topic normalnie tak głęboko z d** wzięty niczym ten "Jak przekonać rodziców za kupna motocykla" ;p
Bez dobrych argumentów to chyab nie przejdzie

Moto ma za słaby silnik a Ty często jeździsz z plecaczkiem, coś sie zaczyna psuć to lepiej sprzedać niech sie komuś innemu popsuje... ;p i inne w ten deseń pierdoły które przekonają mamusie no a ojcu powiedz, że jak blachary widzą lytra to im się morko w majtach na sam widok robi... myślę, że to im przemówi do rozsądku :>
-
patryk83 - Bywalec
łohohoh to co będzie jak będzie powyżej lytra xD
hmm a kto Ci takich rzeczy nagadał że tak zasuwam co ?:P ze mnie spokojny człowiek
hmm a kto Ci takich rzeczy nagadał że tak zasuwam co ?:P ze mnie spokojny człowiek

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):łohohoh to co będzie jak będzie powyżej lytra xD
Nie wiem ale musiał być to straszny Łobuz ;p
-
patryk83 - Bywalec
ohoho to ładnie widze się nałobuzowało i narozpowiadało ;P chyba były pełne stringi ; )
ale ja dalej twierdze że spokojny i opanowany człowiek ze mnie.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a):ohoho to ładnie widze się nałobuzowało i narozpowiadało ;P chyba były pełne stringi ; )
No ale Łobuzowi się podobało pewnie dlatego o tym wspomniała, adrenalinka była więc zadowolona kobieta też była :>
Ale jak coś to ja nic nie mówiłem ;p
-
patryk83 - Bywalec
Brak NIP-u ci przeszkadzał. Ja swój motor kupiłem, zarejestrowałem i opłaciłem umowę nie mając NIP-u. Poszedłem do okienka obok, wypełniłem formularz o nadanie numeru NIP i na jakimś tam papierku w urzędzie napisałem, że podanie o numer NIP dopiero zostało złożone. Przyjęli mi papiery i wszystko było gites majonez 

FZR 1000
-
grzybek124 - Świeżak
mar111cin napisał(a):Szafa napisał(a):Tysionca nie wolno kupować, bo Eneasz nie kazał i wogóle to i tak nie wykorzystasz jego mocy.
dlatego mam zamiar kupić coś, co po jedynce z przodu na drugim miejscu będzie miało coś innego niż zeo ; ) to wtedy już moge prawda? ; )
tylko nie hajka

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Grzybek, wiesz jaka jest uprzejmość urzędników, prawda?
jak to nie wykorzystam w 100% ?
a blachary ?
wykorzystam w pełni w 100% 

jak to nie wykorzystam w 100% ?

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Grzybek, wiesz jaka jest uprzejmość urzędników, prawda? Wink
Zapomniałem, że u nas każdy urząd działa inaczej i każdy urzędnik powie co innego.
jak to nie wykorzystam w 100% ? a blachary ? wykorzystam w pełni w 100%
I moto wykorzystane w 100%. Chyba do tego służą motory, nie:P? hehe
FZR 1000
-
grzybek124 - Świeżak
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3