honda trx 250
• Strona 1 z 1
honda trx 250
siemka. szukałem całe forum o hondzie ale nie znalazłem jednego : jaka jest bezawaryjność tego quada po dłuższym okresie użytkowania(honda trx 250). ktoś ma przejechane ponad 10 tys? co sie popsuło?
pytam sie bo zamierzam kupić i nie wiem jakiego wybory dokonać. mam 14 lat i myślę że spokojnie mi wystarczy. nie kosztuje on drogo bo rocznik 2005 za 9 tys:). aha, chciałbym sie jeszcze spytać jaka jest różnica pomiędzy hondą trx 250 EX a hondą 250 recon. ci co nie mają tego quada to nie będą pewnie wiedzieli co sie psuje jak sie przejedzie dużo kilometrów ale posiadacze go będą wiedzieli napewno:) a może jakiś inny quad byłby lepszy(szukam do 10 tysięcy złotych) będę wdzięczny za normalne odpowiedzi użytkowników
pozdrawiam

pytam sie bo zamierzam kupić i nie wiem jakiego wybory dokonać. mam 14 lat i myślę że spokojnie mi wystarczy. nie kosztuje on drogo bo rocznik 2005 za 9 tys:). aha, chciałbym sie jeszcze spytać jaka jest różnica pomiędzy hondą trx 250 EX a hondą 250 recon. ci co nie mają tego quada to nie będą pewnie wiedzieli co sie psuje jak sie przejedzie dużo kilometrów ale posiadacze go będą wiedzieli napewno:) a może jakiś inny quad byłby lepszy(szukam do 10 tysięcy złotych) będę wdzięczny za normalne odpowiedzi użytkowników
pozdrawiam

- maciek805
- Świeżak
najważniejszy w tych quadach są silniki i zawiecha ;d
po xxkm na pewno coś z zawieszką może byc nie tak
ale kto tyki quadami na km jeździ?? to nie autko tylko sprzęt kaskaderski ;d
prosta rada kupujesz jak najmłodszy i sprawdzasz jego stan techniczny
nie śpiesz się bo możesz mine zaliczyc ;d
mogę Ci doradzic tylko powiedz jakie pojemności Cie interesują bo quadów do 10k jest sporoo
po xxkm na pewno coś z zawieszką może byc nie tak
ale kto tyki quadami na km jeździ?? to nie autko tylko sprzęt kaskaderski ;d
prosta rada kupujesz jak najmłodszy i sprawdzasz jego stan techniczny
nie śpiesz się bo możesz mine zaliczyc ;d
mogę Ci doradzic tylko powiedz jakie pojemności Cie interesują bo quadów do 10k jest sporoo
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
jezeli nie musi to byc 250
to rozejzał bym sie na twoim miejscu za ltz400/kfx400 - sprzety bardzo dobrze dopracowane a co za tym idzie bezawaryjne i tanie w ekploatacji
mysle ze do 10 ty cos znajdziesz

to rozejzał bym sie na twoim miejscu za ltz400/kfx400 - sprzety bardzo dobrze dopracowane a co za tym idzie bezawaryjne i tanie w ekploatacji

mysle ze do 10 ty cos znajdziesz

www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - Zapraszamy
- ŁySyQ3M
- Świeżak
dla 14latka maxymalnie to yamaha warrior 350
a nie ltz 400
i to musiał by dobrze jeździc quadem aby ujeżdzac 350
taka 250 w zupełnosci dla niego starczy
a nie ltz 400
i to musiał by dobrze jeździc quadem aby ujeżdzac 350
taka 250 w zupełnosci dla niego starczy
-
Bostorn - Moderator
normalnie jak dbasz o sprzęta to jest bezawaryjny
jak go będziesz rzucał i inne dziwy z nim wyprawiał coś się zawsze stanie
quad dobry i mocny jak na twój wiek i 0 doświadczenia
jak go będziesz rzucał i inne dziwy z nim wyprawiał coś się zawsze stanie
quad dobry i mocny jak na twój wiek i 0 doświadczenia
-
Bostorn - Moderator
Kup sobie Honde Rancher 420\350.Ja mam 14 lat ,a mój brat 11 i razem jeździmy Rancherem 420 i powiem tak ja mam 175cm i jest dla mnie idealna, mój brat jest sporo mniejszy i też żadnych problemów nie ma. W terenie chodzi super, a taka 250 to będzie za słaba np. na piaszczyste podjazdy.Hondy są bezawaryjne, kolega ma Ranchera 350 i od 4 lat tylko olej wymieniał.I też jest fajnie bo jest półautomat i ze sprzęgłem sie nie musisz męczyć tylko sobie biegi wybierasz.
- palig1
- Świeżak
wiek nie stanowi przeszkody - ze mna jezdzi 14 latek na ltr 450
a i moja 700 pomykal
lepiej kup 400 i troszke gaz skrec
yamaha 350 tez bdb sprzet

a i moja 700 pomykal

lepiej kup 400 i troszke gaz skrec

yamaha 350 tez bdb sprzet

www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - Zapraszamy
- ŁySyQ3M
- Świeżak
palig1 napisał(a):Kup sobie Honde Rancher 420\350.Ja mam 14 lat ,a mój brat 11 i razem jeździmy Rancherem 420 i powiem tak ja mam 175cm i jest dla mnie idealna, mój brat jest sporo mniejszy i też żadnych problemów nie ma. W terenie chodzi super, a taka 250 to będzie za słaba np. na piaszczyste podjazdy.Hondy są bezawaryjne, kolega ma Ranchera 350 i od 4 lat tylko olej wymieniał.I też jest fajnie bo jest półautomat i ze sprzęgłem sie nie musisz męczyć tylko sobie biegi wybierasz.
sprawdzalem ją na allegro i bardzo mi sie podoba. jaki czas juz ją masz i co sie popsulo? jak sie jezdzi?
- maciek805
- Świeżak
• Strona 1 z 1