Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Mówią po IV rundzie WMMP w Poznaniu
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Mówią po IV rundzie WMMP w Poznaniu

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Mówią po IV rundzie WMMP w Poznaniu

Postprzez Åšcigacz » 6/8/2009, 14:21

Dyskusja na temat: Mówią po IV rundzie WMMP w Poznaniu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mówią po IV rundzie WMMP w Poznaniu
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 14:21

Brakuje mi tu wypowiedzi Piotrka Passka, jakby niebyło lidera i najszybszego zawodnika w swojej klasie.<br><hr>brock
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 14:26

Komentatorzy napisał(a):Brakuje mi tu wypowiedzi Piotrka Passka, jakby niebyło lidera i najszybszego zawodnika w swojej klasie.<br><hr>brock<br>
brakuje też wielu innych, ale akurat Piotr doskonale zna zasady jak to działa i widocznie sam nie ma ochoty przekazać coś swoim fanom<br><hr>Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 15:25

no tak, jak - świderek to tylko Grandysi klasy Mistrzoeski i PZM no i Suzuki.....<br><hr>pzdr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 15:51

Komentatorzy napisał(a):no tak, jak - świderek to tylko Grandysi klasy Mistrzoeski i PZM no i Suzuki.....<br><hr>pzdr<br>
tak... Michalczewski, Kędzior, Wielebski, Bukowski, Betlej, Bończak to Grandysy. Zwykle są tu też inni, ale po tej rundzie wielu nie chciało się wypowiadać.

Powtarzam po raz kolejny jak to działa. Do wtorku przed i po rundzie każdy zawodnik może nadesłać swoją wypowiedź na adres lukasz.swiderek@wp.pl od nowicjusza z Pretendentów po Mistrza Świata i okolic. Dla każdego jest tu miejsce i nigdy nikt nie został nie opublikowany! Jeśli ktoś nie chce nie musi, ale drzwi są otwarte dla wszystkich.
<br><hr>Åšwiderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 15:50

Komentatorzy napisał(a):no tak, jak - świderek to tylko Grandysi klasy Mistrzoeski i PZM no i Suzuki.....<br><hr>pzdr<br>
sam osobiście muszę ciągnąć Małolata za język, zeby mi powiedział o wrażeniach, po czym spisuję to i wysyłam mailem - każdy tak może, więc o co tu kaman??? może się niektórym nie chce?<br><hr>evil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 19:31

Do Daniela Bukowskiego:
Nie znam konkretnie sytuacji i jej przebiegu ale chciałbym się odnieść do Twojej wypowiedzi.
Z relacji prasowych wyczytałem ,że z wyścigu zostałeś wykluczony a Twój wynik unieważniony z powodu odstępstw regulaminowych.
Nie rozumiem Twojego rozczarowania -jak wywnioskowałem z wypowiedzi- kolegami. Z całym szacunkiem ale ja myślę ,że rozczarowany powinieneś być wyłącznie sobą.
Jeżeli wyjechałeś na motocyklu nie dopuszczonym do tego wyścigu to powinieneś liczyć się z tego konsekwencjami.
W WMMP są regulaminy (jak w każdej dyscyplinie motorsportu), których zawodnik musi przestrzegać. Ja nie muszę ich konkretnie znać bo jestem tylko kibicem.
Czytając Twoją wypowiedź mogę wywnioskować ,że: jeżeli porusząjąc się pojazdem po drodze publicznej popełniłbyś wykroczenie i zostałbyś złapany przez Policję
(lub inne organa do tego uprawnione) i ukarany to miałbyś o to pretensje do wcześniej wymienionych. Idąc dalej tym tokiem rozumowania to:
np. będąc w życiu świadkiem popełniania przestępstwa (nie koniecznie na Tobie) nie zareagowałbyś bo jak to ująłeś "nie wsadziłbyś przeciwnikowi noża w plecy".
Jeżeli został naruszony regulamin i ktoś kto o tym wiedział zareagował to słusznie. W przeciwnym wypadku mogłoby to tworzyć dalsze patologiczne sytuacje.
Jako kibic proszę Ciebie i innych zawodników o rozsądek, pokorę i ogładę w wypowiedziach bo są one czytane przecież przez kibiców. Bo są one tutaj umieszczane właśnie dla nich.
Swoją drogą to niezbyt miłe dowiedzieć się jak mówisz na swoich kolegów-konkurentów z toru.
Z szacunkiem pozdrawiam.<br><hr>Jacek Sikorski -kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 20:02

Do Adama Badziaka:
Witaj. Na początek się przedstawię: jestem kibicem, miłośnikiem motorsportu i jako kibic czytam te Wasze wypowiedzi. Bo są one tutaj zamieszczane przecież dla kibiców.
Nie zrozum mnie źle, nie chciałbym się czepiać. Wiem z informacji prasowych co stało sie w niedzielę podczas wyścigu. Więc domyślam się powodu sposobu Twojej wypowiedzi.
Ale prosiłbym Cię abyś w wypowiedziach zaznaczył dlaczego "nie chce Ci się nic mówić". Bo to może być trochę dziwnie odebrane przez kibiców. To tak jakbyś był osobiscie
zapytany przez kibica po zawodach a Ty byś mu tak odpowiedział. Bo to może się nawet skojarzyć z tekstem wypowiadanym przez postać graną przez Bogusława Lindę w filmie
pod tytułem "Psy" :-)
Z szacunkiem pozdrawiam<br><hr>Jacek Sikorski -kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 20:41

Do Roberta Michalczewskiego:
Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi pozwól mi zadać Tobie pytanie: Czy wierzysz w Boga? A raczej: czy wierzysz Bogu? Czy wierzysz w Jego zamierzenia co do Świata i ludzi? Czyli poprostu: czy znasz Boga?
Czytając Twoją wypowiedź sądzę że nie. Bo gdybyś na te moje pytania odpowiedział za każdym razem "tak" to nie zadawał byś sobie tych nurtujących Ciebie pytań. I nie udzieliłbyś tej moim zdaniem (i nie tylko) bzdurnej odpowiedzi.
Tej której udziela sobie wiele ludzi w ślad za kościołem w podobnych sytuacjach. Domyślam się że jesteś katolikiem. Więc jeżeli wierzysz w Boga to powinieneś opowiadać się za biblijnym stworzeniem świata. Że Bóg stworzył Świat, a w nim ziemię i ludzi.
A zięmię stworzył dla ludzi. I zrobił to z miłości. I co? Tak jego miłość wygląda żę ludzi uśmierca? Polecam studium biblijne. W niej też jest wyjaśniona przyczyna takich nieoczekiwanych śmierci. I jeszcze jedno:
biblia co innego mówi o tym co się dzieje z człowiekiem po śmierci niż naucza kościół.
Z szacunkiem pozdrawiam<br><hr>Jacek Sikorski -kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 23:06

Komentatorzy napisał(a):Do Roberta Michalczewskiego:
Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi pozwól mi zadać Tobie pytanie: Czy wierzysz w Boga? A raczej: czy wierzysz Bogu? Czy wierzysz w Jego zamierzenia co do Świata i ludzi? Czyli poprostu: czy znasz Boga?
Czytając Twoją wypowiedź sądzę że nie. Bo gdybyś na te moje pytania odpowiedział za każdym razem "tak" to nie zadawał byś sobie tych nurtujących Ciebie pytań. I nie udzieliłbyś tej moim zdaniem (i nie tylko) bzdurnej odpowiedzi.
Tej której udziela sobie wiele ludzi w ślad za kościołem w podobnych sytuacjach. Domyślam się że jesteś katolikiem. Więc jeżeli wierzysz w Boga to powinieneś opowiadać się za biblijnym stworzeniem świata. Że Bóg stworzył Świat, a w nim ziemię i ludzi.
A zięmię stworzył dla ludzi. I zrobił to z miłości. I co? Tak jego miłość wygląda żę ludzi uśmierca? Polecam studium biblijne. W niej też jest wyjaśniona przyczyna takich nieoczekiwanych śmierci. I jeszcze jedno:
biblia co innego mówi o tym co się dzieje z człowiekiem po śmierci niż naucza kościół.
Z szacunkiem pozdrawiam<br><hr>Jacek Sikorski -kibic<br>
świadek Jehowy zawitał nam na padok:) Jak to się witało...szalom? :D<br><hr>Jehowa na rope;)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 23:10

Komentatorzy napisał(a):Do Adama Badziaka:
Witaj. Na początek się przedstawię: jestem kibicem, miłośnikiem motorsportu i jako kibic czytam te Wasze wypowiedzi. Bo są one tutaj zamieszczane przecież dla kibiców.
Nie zrozum mnie źle, nie chciałbym się czepiać. Wiem z informacji prasowych co stało sie w niedzielę podczas wyścigu. Więc domyślam się powodu sposobu Twojej wypowiedzi.
Ale prosiłbym Cię abyś w wypowiedziach zaznaczył dlaczego "nie chce Ci się nic mówić". Bo to może być trochę dziwnie odebrane przez kibiców. To tak jakbyś był osobiscie
zapytany przez kibica po zawodach a Ty byś mu tak odpowiedział. Bo to może się nawet skojarzyć z tekstem wypowiadanym przez postać graną przez Bogusława Lindę w filmie
pod tytułem "Psy" :-)
Każdy ma prawo do własnej opini.Nie rozumiem o co Ci chodzi.Miał ochote na to co powiedział i to powiedział.Jeśli nie pasuje Ci taka wypowiedź to Twoj problem a nie zawodnika.Mogł dla świetego spokoju "wysilić się" na jakąś bzdurną wypowiedź,ale widać ze jest szczery i tyle.<br><hr>kibic II
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/8/2009, 23:14

Komentatorzy napisał(a):Do Daniela Bukowskiego:
Nie znam konkretnie sytuacji i jej przebiegu ale chciałbym się odnieść do Twojej wypowiedzi.
Z relacji prasowych wyczytałem ,że z wyścigu zostałeś wykluczony a Twój wynik unieważniony z powodu odstępstw regulaminowych.
Nie rozumiem Twojego rozczarowania -jak wywnioskowałem z wypowiedzi- kolegami. Z całym szacunkiem ale ja myślę ,że rozczarowany powinieneś być wyłącznie sobą.
Jeżeli wyjechałeś na motocyklu nie dopuszczonym do tego wyścigu to powinieneś liczyć się z tego konsekwencjami.
W WMMP są regulaminy (jak w każdej dyscyplinie motorsportu), których zawodnik musi przestrzegać. Ja nie muszę ich konkretnie znać bo jestem tylko kibicem.
Czytając Twoją wypowiedź mogę wywnioskować ,że: jeżeli porusząjąc się pojazdem po drodze publicznej popełniłbyś wykroczenie i zostałbyś złapany przez Policję
(lub inne organa do tego uprawnione) i ukarany to miałbyś o to pretensje do wcześniej wymienionych. Idąc dalej tym tokiem rozumowania to:
np. będąc w życiu świadkiem popełniania przestępstwa (nie koniecznie na Tobie) nie zareagowałbyś bo jak to ująłeś "nie wsadziłbyś przeciwnikowi noża w plecy".
Jeżeli został naruszony regulamin i ktoś kto o tym wiedział zareagował to słusznie. W przeciwnym wypadku mogłoby to tworzyć dalsze patologiczne sytuacje.
Jako kibic proszę Ciebie i innych zawodników o rozsądek, pokorę i ogładę w wypowiedziach bo są one czytane przecież przez kibiców. Bo są one tutaj umieszczane właśnie dla nich.
Swoją drogą to niezbyt miłe dowiedzieć się jak mówisz na swoich kolegów-konkurentów z toru.
Z szacunkiem pozdrawiam.<br><hr>Jacek Sikorski -kibic<br>
Ty naprawde się nudzisz,dokładnie jak ja:) Tylko że takie wypowiedzi mnie bawią:)...bo widać że nie masz aktualnego programu TV i siedzisz bijąc piane bez sensu.Poza tym tu się mówi o odczuciach po zawodach a nie o regulaminach.Ktoś uważa że tor w poznaniu jest za płaski i ma prawo to wyrazić.Kibic z Ciebie żaden,bo nie umiesz obserować a sie przyp...dalasz :)<br><hr>kibic II
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/8/2009, 07:32

Komentatorzy napisał(a):świadek Jehowy zawitał nam na padok:) Jak to się witało...szalom? :D<br><hr>Jehowa na rope;)<br>
No i bardzo dobrze! Trzeba podnosić poziom świadomości ludków.
Świadkowie Jehowy to jedyni ludzie którzy wiedzą w co wierzą i dla czego w to wierzą.
Ps. Szalom??? Nie używaj słów których nie rozumiesz!!<br><hr>Kolonia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/8/2009, 09:33

Do pana Bukowskiego
Drogi panie Bukowski ja rozumiem ferwor walki, ale być tak beszczelnym to jest już szczyt paranoi , bo jak można zmienić motocykl nie odebrany przez komisję techniczną to jeszcze jechać motocyklem
klasy supersport w stokach imieć pretensje do zawodnika który z takim zachowaniem się nie godzi
W moim przekonaniu za takie zachowanie powinien
być wykluczony z następnego wyścigu , może by to
poskutkowało tym aby na beszczelniaka nie oszukiwać.

Kibic<br><hr>kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/8/2009, 11:28

Komentatorzy napisał(a):Do pana Bukowskiego
Drogi panie Bukowski ja rozumiem ferwor walki, ale być tak beszczelnym to jest już szczyt paranoi , bo jak można zmienić motocykl nie odebrany przez komisję techniczną to jeszcze jechać motocyklem
klasy supersport w stokach imieć pretensje do zawodnika który z takim zachowaniem się nie godzi

Kibic<br><hr>kibic<br>
słuszna konkluzja, a w dodatku to chyba nie był protest<br><hr>czytelnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/8/2009, 11:30

Komentatorzy napisał(a):świadek Jehowy zawitał nam na padok:) Jak to się witało...szalom? :D<br><hr>Jehowa na rope;)<br>
Komentatorzy napisał(a):No i bardzo dobrze! Trzeba podnosić poziom świadomości ludków.
Świadkowie Jehowy to jedyni ludzie którzy wiedzą w co wierzą i dla czego w to wierzą.
Ps. Szalom??? Nie używaj słów których nie rozumiesz!!<br><hr>Kolonia<br>
Świadkowie Jehowy, to wspaniali ludzie, czasami natretni, ale w swojej firmie tylko takich chętnie bym zatrudniał, nie oszukają, nie okradną, nie przyjdą nawaleni.<br><hr>czytelnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/8/2009, 21:10

Kibic<br><hr>kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):słuszna konkluzja, a w dodatku to chyba nie był protest<br><hr>czytelnik<br>
to był jedynie wniosek, który miała rozpatrzyć wysoka komisja i skład sędziów...
a Bukowski dał **** i ma pretensje do świata, że okrutny :D<br><hr>Stefan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/8/2009, 10:07

Kibic<br><hr>kibic<br>
W takim razie podwojne slowa uznania dla Foreja!!! Za kazdym razem Bukowski przechodzil obok niego na prostej jak przecinak, a ten mu sie odgryzal na winklach. To samo widzialem na pierwszej rundzie, tyle ze walka wtedy byla z Pawlem Szkopkiem, ktory zadziwiajaco slabo jechal w treningu. Ponoc przed wyscigiem wymienil silnik, moze tez na jakis lepszy :-0 Zreszta i Kaldowski w ostatniej rundzie byl bardzo szybki na prostych. Widac ze po Czeskich rundach co niektorzy sa juz zbyt pewni siebie, wierzac w niemoc komisji technicznej w Poznaniu !!!<br><hr>matrix
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/8/2009, 17:03

Kibic<br><hr>kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):W takim razie podwojne slowa uznania dla Foreja!!! Za kazdym razem Bukowski przechodzil obok niego na prostej jak przecinak, a ten mu sie odgryzal na winklach. To samo widzialem na pierwszej rundzie, tyle ze walka wtedy byla z Pawlem Szkopkiem, ktory zadziwiajaco slabo jechal w treningu. Ponoc przed wyscigiem wymienil silnik, moze tez na jakis lepszy :-0 Zreszta i Kaldowski w ostatniej rundzie byl bardzo szybki na prostych. Widac ze po Czeskich rundach co niektorzy sa juz zbyt pewni siebie, wierzac w niemoc komisji technicznej w Poznaniu !!!<br><hr>matrix<br>
wszystko ekstra, ale ogarnij się, człowieku, trochę. jak już piszesz, to proponuję, aby nazwiska pisać poprawnie. Kenny Foray jest zawodnikiem bardzo doświadczonym, poza tym, potrafi walczyć podczas jazdy i udowodnił Danielowi wyższość podczas wyścigu. przed Bułą jeszcze dużo nauki... druga rzecz, kiedy Szkopek w Poznaniu wymieniał silnik??? nie przypominam sobie jakoś.<br><hr>evil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/8/2009, 17:22

Komentatorzy napisał(a):Do Daniela Bukowskiego:
Z szacunkiem pozdrawiam.<br><hr>Jacek Sikorski -kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):Ty naprawde się nudzisz,dokładnie jak ja:) Tylko że takie wypowiedzi mnie bawią:)...bo widać że nie masz aktualnego programu TV i siedzisz bijąc piane bez sensu.Poza tym tu się mówi o odczuciach po zawodach a nie o regulaminach.Ktoś uważa że tor w poznaniu jest za płaski i ma prawo to wyrazić.Kibic z Ciebie żaden,bo nie umiesz obserować a sie przyp...dalasz :)<br><hr>kibic II<br>
A Ty to najlepiej wiesz jaki ze mnie kibic jest. Nie znasz mnie a oceniasz!!! A tak poza tym ta wiadomość jest zaadresowana co widać. Ale najwyrażniej nie umiesz czytać.<br><hr>Jacek Sikorski -kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê