Co ja mogę kupić za 5000 zł???
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
olejak do 600 nie podskoczy?! kumple na r6 sie chcieli sprobowac ze mna i wyszlo tak ze wachali moje spalinyInvinciblee napisał(a):Za tą cenę dałoby się złapać olejaka, Albo GSX-750R z lat od '92.
I był by chyba najlepszym wyborem. Fajny sprzęt, jak na te lata świetnie wygląda i silniki słynęły z wytrzymałości (właściwie wciąż słyną). No i jakiś strasznie mocny nie jest bo do nowej 600cc raczej nie podskoczy. Tu masz więcej info: http://www.scigacz.pl/Suzuki,GSX-R,750,1164.html
A jak koniecznie musi być 600 to dorzucę jeszcze RF600. Ale głos dam na f1-f2
-
Qbiak - Świeżak
Miałem identyczny problem. Szukałem GSXF, bardzo fajne motory, ale niestety stylistyka dla mnie była nie taka. RF 600 nie mają dobrej opinii, lepsze już 900. Osobiście kupiłem za 4400 Kawasaki ZZR 600 w super stanie, ten motor wyglada na 10 lat młodszy. Zostaje Ci szukać albo ZZR-a właśnie albo GSXF, bo CBR i Yamahy będą zajechane. Choć czasem trafi się, że koleś jedzie do pracy i musi opchnać.
ZZR 600
- Rocks
- Świeżak
Nad GSX-f nawet się nie zastanawiam bo wg mnie jest strasznie brzydki... A słynnego jajka za te pieniądze nie mam szans dostać. ZZR fajnie w sumie wygląda mam nawet jednego na oku http://moto.allegro.pl/item703748777_ka ... zr600.html
Zastanawiam się też poważnie nad GSX-R 750 z 92 roku ponieważ jest w pobliżu mnie do sprzedania.
Zastanawiam się też poważnie nad GSX-R 750 z 92 roku ponieważ jest w pobliżu mnie do sprzedania.
- szkulek91
- Świeżak
- klaudi00
- Świeżak
jak by Ci się udało to F2 ale trzeba szykować koło 6tys... nie ma opcji inaczej...
Życie zaczyna się powyżej 200km/h, czasami w tym samym momencie sie kończy, jednak gdyby to było regułą każdy z Nas umarłby jako niemowlę... | | moja Diablica http://picasaweb.google.com/PiciuR1/R1# ... 3032004354
- PittR1
- Świeżak
-
Chiquita_Negrita - Świeżak
Kup imbryka z ostatnich lat produkcji... Czyli GSX600F... Części już praktycznie darmo (czyt. baaardzooo tanio). A ostatnie lata (nie pamiętam 96 albo 97) mają już TPSa w gaźnikach to i praca jest równa... Na wydechu 4w1 (a kolektor pasuje bezproblemowo od jajka) pracuje jak rasowy motung... Polecam szczerze bo w kasie ok. 5tysia kupisz w nienagannym stanie
F2 jest świetna ale w tej kasie kupisz stan średni... RFka fajna ale jak już koledzy pisali bardziej polecany jest 900, ponoć 600 ma straszną nędze w skrzyni i ciągle coś... Nie wiem ile w tym prawdy...
F2 jest świetna ale w tej kasie kupisz stan średni... RFka fajna ale jak już koledzy pisali bardziej polecany jest 900, ponoć 600 ma straszną nędze w skrzyni i ciągle coś... Nie wiem ile w tym prawdy...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
za 5000zł można kupić kask integralny shoei xr 1000 i kombinezon skórzany zupełnie sensownego producenta
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ napisał(a):za 5000zł można kupić kask integralny shoei xr 1000 i kombinezon skórzany zupełnie sensownego producenta
Chiquita_Negrita napisał(a):No dokładnie... -.-
Panowie, macie racje, ale, czy każde hobby trzeba zaczynać od kupy kasy?? Ja kupiłem mojego imbryka za 2tysie... Wiedziałem, że nie będzie stan idealny... Cieszę się, że mogę sobie coś dłubnąć, a czasu na jazde mam bardzo mało... Mógłbym wydać 20tysia na motor i 10tysia na ciuchy, ale po co mi wywalać 30 tysięcy na coś z czego będe kożystał rzadko... Jasne planuje zakup (a wręcz mi się marzy) Fireblade SC28 albo lepiej SC33, ale spokojnie do tego dojde...
I tak z innej beczki... Jak zaczynałem się interesować motocyklami, to nie zabrałem mamy do salonu Hondy i nie kupiłem nowej NSR i kompletu ciuchów... Kupiłem starą Wueszczyzne, którą więcej pchałem niż nią jeździłem... I co?? I mi się spodobało

Niech sobie chłopina kupi coś za 5tysia, a jak mu się spodoba to może wydoi chajsu i kupi coś lepszego i ciuch...
Czytając wasze posty odniosłem wrażenie, że jak nie mam conajmniej 40tysia to nie mam co dotykać tematu motocykli

Bez urazy to tylko moje zdanie
Jak fenix z popiołów 

-
Nie jestem Panem ^^ . Owszem to jest Twoje zdanie, a my wyraziliśmy swoje tylko,że jest jedno małe "ale" na korzyść naszej opinii. Nigdy nie wiesz, kiedy się wytrynisz razem z motorem i nigdy nie wiesz kiedy bedzie ci dane zedrzeć dupsko albo jak to w jakimś artykule zabawnie ktoś ujął "poznać kolor własnych kości"... Uważam, że strój, a co za tym idzie kask, kombi, buty i parę innych pierdółek są po prostu koniecznością.
Nie każdy musi podzielać to zdanie, wystarczy, że zdaje sobie sprawę z tego, że jadąc w krótkim podkoszulku i krótkich spodenkach, podczas upadku może odnieść większe obrażenia niż mając na sobie ten strój za "10 tysięcy" jak to ująłeś. A blizny zostają...
Trzeba myśleć rozsądnie po prostu, bo bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Nie każdy musi podzielać to zdanie, wystarczy, że zdaje sobie sprawę z tego, że jadąc w krótkim podkoszulku i krótkich spodenkach, podczas upadku może odnieść większe obrażenia niż mając na sobie ten strój za "10 tysięcy" jak to ująłeś. A blizny zostają...
Trzeba myśleć rozsądnie po prostu, bo bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Immortality... Want it ?
-
Frugos napisał(a):Jak zwykle... Gościu prosi o propozycje moto do 5k, a tu pojawiają się propozycje kombi i kasków...
No same idioty co poradzić.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Nie zrozumcie mnie źle!! Uważam, że kombik i reszta ciuchów na moto są mega istotne... Ale potrafią zniechęcić niejednego do zakupu moto... Ja kupiłem imbryka a teraz będe kupował strój...
Jak fenix z popiołów 

-
Tylko nie idiotyyy!
Dyskusja jest dyskusją i koniec kropka. Czasem zdarza się na chwilę odbić od tematu.
miki1406- powolutku, ale do celu i to jest najważniejsze, tak trzymać

miki1406- powolutku, ale do celu i to jest najważniejsze, tak trzymać

Immortality... Want it ?
-
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3