Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Pojemności ... litości!
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Pojemności ... litości!

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 18/8/2013, 17:58

Fakt.. dobry artykuł. Swoją droga sam jestem w grupie "skuterowców " choć mam ponad 30l. i strasznie mnie denerwuje to,że duza częsć motocyklistów nie odpowiada na pozdrowienia ( a jezdzę na gilerra runner 70ccm ) ,chociaż tych "niepozdrawiających " jest coraz mniej....
Więcej szacunku Panowie..<br><hr>lemonek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/8/2013, 23:44

Komentatorzy napisał(a):Fakt.. dobry artykuł. Swoją droga sam jestem w grupie "skuterowców " choć mam ponad 30l. i strasznie mnie denerwuje to,że duza częsć motocyklistów nie odpowiada na pozdrowienia ( a jezdzę na gilerra runner 70ccm ) ,chociaż tych "niepozdrawiających " jest coraz mniej....
Więcej szacunku Panowie..<br><hr>lemonek<br>
Ja pozdrawiam również skuterowców ;) Jednoślad to jednoślad - jeżdżę motocyklem od niedawna, a wcześniej przemieszczałem się głównie rowerem :)<br><hr>Mr. Z.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2013, 08:29

Dobry artykuł. W Polsce motocykl ma inne przeznaczenie niż we np Włoszech, Francji. Tam słuzy jako przyjemny, praktyczny i szybki srodek transportu. U nas jest gadżetem służącym do lasnu, patrzenia na niego i jego właściciela i słuchania jego dżwieku. Czasem pojeździ. Ale tylko w grupie wzajemnych adoratorów. Albo tylko wtedy gdy będzie możliwość, że ktoś go zobaczy albo uslyszy) Im starszy, grubszy i niedołęzny emeryt tym ma większy motor. Najlepiej HD. Koniecznie cięzki, czarny i 130 dB z rur + hełm wermahtu i broda ) )<br><hr>joirg
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/10/2013, 18:35

Komentatorzy napisał(a):A ja zakupilem YZF R125 w salonie, odbieram we wtorek, zrywam folie z siedzenia i ubieram na to (przyleci ups tez we wtorek)

RST Tractech Evo CE WP Boots - Black - 41
RST Tractech R 1 Piece Leather Suit - Red - 42
RST Tractech Evo Glove - Black - M
Oxford Omega Disc Lock - Red
R&G Racing Offset Cotton Reels - Yamaha YZF 125 R
Shoei XR-1100 - Tangent TC1 - S : 55 - 56
Do tego jeszcze crash pady zalozone u dealera

Nie mieszkam w PL i mam spokoj od debilnych komentarzy wiejskich kaskaderow na litrach w trampkach i podkoszulkach na 20 letnich trupkach, wole nowe ekonomiczne moto z przyzwoitym kaskiem i ubranie
Niz starego trupa ktory tak naprawde nadaje sie do lapania punktow, maszyna ma jezdzic, wygladac ladnie i nie psuc mi nerwow ani zdrowia,
Dodam jeszcze ze wydalem na to budzet nowej R6, motocykl jest do jazdy a nie do lansu na swiatlach, jak juz napisano (duzo podrozuje po swiecie) w zachodnich stolicach kroluja takie wlasnie maszyny,
Nie widze sensu kupowac czegos co sunie 250, skoro na kazdym kroku kamery i fotoradary robia zdjecia pow 130, wazne zeby tiry na trasie noe wyprzedzaly a dalej bezpieczenstwo i radosc z nowego sprzetu.

Niemcy umia jezdzic takimi pseudo scigaczami
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lPDX0Rde7JE" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=lPDX0Rde7JE</a>

Dla polaka to wstyd bo sasiad ma 20 letniego zgnilego litra i kask z biedronki

Pozdrawiam.<br><hr>Przemek<br>
wyplakales sie? to pakuj sie na tego komarka i smigaj, a nie spuszczasz sie ile wydales na skarpetki w zarze.<br><hr>seba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/1/2014, 17:06

świetny artykuł jeżdżąc codziennie doceniamy mniejsze pojemności mniejszą masę motocykla i oczywiście poręczność<br><hr>slawek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2014, 20:26

Wszystko fajnie, pięknie. Tylko czytajac ten artykuł wychodzi na to, że od jutra importerzy moga wycofac z ofert R1, Zx10R, GSXR 1000 itd bo nikt nie powinien ich kupowac. Może i w Polsce nie ma zbyt wiele dobrych dróg, ale nie żyjemy w Afryce litosci. Po kilku latach na 600, siedzisz na tym motocyklu i juz Cię niczym nie zaskakuje. Siłą rzeczy chcesz przesiąść się na cos monciejszego. I nie pierd... że litra nie wykorzystasz, bo to, że kupisz R1 nie znaczy, że masz latac 300 od rana do nocy. Moc, przyspieszenie, elastyczność silnika wykorzystuje się na co dzień, jadąc 80, 150 czy 300km/h. Nie są to mocykle dla szpanu i napalonych, początkujących dzieciaków, ale nie oznacza to też, że jak kupisz R1 i inne to jestes idiotą bo nie wykorzystasz jego potencjału. Litości, trochę czasem pomyślcie zanim nasmarujecie takie pierdoły. Sprzęt dla szpanu nie, ale adekwatny do umiejętności i oczekiwań (w tym litry i supersporty owszem). Artykuł wyłuszcza niestety lekkie kompleksy, kogoś kogo zadowala mniej - ale każdy lubi cos innego i o gustach się nie dyskutuje. Z artykułu wniskuję, że w Polsce jazda przykladowo R6 a R1 to to samo. Jesli ktos pisze takie bzdury, to znaczy, że w życiu nie siedział na żadnym z nich.... O licytacji na dowody rejestracyjne już nie wspomnę no chyba, ze opisana grupa była mega nawalona....<br><hr>Sonia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2014, 20:32

Mała pojemność to coś pięknego :P<br><hr>GawelMC
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/3/2014, 22:37

Komentatorzy napisał(a):Mała pojemność to coś pięknego :P<br><hr>GawelMC<br>
W przeciwieństwie do małych cycek.<br><hr>ryry
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2014, 04:48

No,cóż..czytałem w/w artykuł i zastanawiałem sie czy my sie nie znamy czasem?
Wiele wątków wyjętych żywcem z mego życiorysu ...nie zawsze idealnego..
Ale lekkie i autoironiczne podejście do tematu to 10!!!
- nie noszÄ™ brody..
- nie noszę skóry (harley itd)
- nie mam potwora 650> 2000
- ale zakochałem się w dwukółkach
- ale mam 125 i jestem dumny ( cos kolo 14kM)
- mam 45 lat i hormony w normie
- dzieci coraz starsze i mnie popierajÄ… ...chyba :)
- żona bez słowa poparła zmianę z zapalniczki 50>125
-coż więcej trzeba ....dobrej zabawy i radości z jazdy ...
Pozdrawiam tych co majÄ… tyle frajdy co Ja .
-<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2014, 04:48

No,cóż..czytałem w/w artykuł i zastanawiałem sie czy my sie nie znamy czasem?
- nie noszÄ™ brody..
-<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/7/2014, 09:19

Komentatorzy napisał(a):No,cóż..czytałem w/w artykuł i zastanawiałem sie czy my sie nie znamy czasem?
- nie noszÄ™ brody..
-<br><hr>Piotr<br>
:) Pozdrawiam. Po latach na litrach, jeżdżę skuterem 125. Wolniej, ale za to przyjemniej - więcej mam czasu na oglądanie świata) Frajda)
I nie gotują mi się jadra w skórze)<br><hr>erwin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê