Zobacz wątek - [S] Peugeot Xr6 Ścigacz 50-tka Tuning Stan Igła, Jak Nowy!
NAS Analytics TAG

[S] Peugeot Xr6 Ścigacz 50-tka Tuning Stan Igła, Jak Nowy!

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

[S] Peugeot Xr6 Ścigacz 50-tka Tuning Stan Igła, Jak Nowy!

Postprzez krzysiek257 » 4/8/2009, 22:40

Witam.
Sprzedam Peugeota Xr6 z 2004r. Jest to motorower z przebiegiem 7 tys. Stan techniczny idealny!

Xr6 wygląda na cos więcej, niż motorower. Wizualnie przypomina większego ścigacza... jest masywniejszy (ale waży tylko 90kg) i szerszy np. od hondy cbr 125. i innych tego typu ścigaczy.

Jestem drugim właścicielem. Sprowadziłem go sobie 3 lata temu z Niemiec. Ale końcu przyszedł czas na coś mocniejszego. Podczas mojego użytkowania było 0 problemów!

Motorek po kosztownym tuningu optycznym- malowanie plastików u lakiernika (kolor wiśnia z brokatem) + inne przeróbki optyczne- dają super efekt w realu! (koszt tuningu optycznego wyniósł 600zł). Brak u mnie szpetnego tuningu typu neony czy diody...

Jest także spory tuning mechaniczny- całkowicie odblokowany wydech od derbi GPR (przerobiony i poprowadzony pod siedzeniem), piankowy filtr powietrza "Stage6 " odblokowany moduł zapłonowy "metrakit" sportowe tarcze sprzęgła "metrakit", większa dysza w gaźniku (75), świeca NKG-R, fajka "champion" z rezystorem (daje większą i mocniejszą iskrę, zero zakłóceń). koszt tuningu mechanicznego to ok. 750zł

Do tego wymieniłem wszystkie płyny- chłodniczy, hamulcowy, olej silnikowy oraz klocki hamulcowe- 150zł

W motorek włożyłem dużo kasy- żeby extra wyglądał i tak samo jeździł. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego- tylko lać i śmigać!

V-max i przyspieszenie bardzo dobre!

Cena jaka mnie interesuje to 5100zł

Kontakt pod gg: 1946140

Obrazek
krzysiek257
Świeżak

Postprzez krzysiek257 » 21/8/2009, 00:51

odświeżam
krzysiek257
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê